promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a magyar Tesco nagy bejelentése, magyarok százezrei vártak már erre
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az áruházlánc fontos üzenetet közölt.

Május 31-ig a magyar Tesco-áruházakban is felhasználhatjuk élelmiszervásárlás céljából a SZÉP-kártyáinkat - ezt pedig az áruházlánc közölte a honlapján, írta meg a Portolio.

Így február 7-től valamennyi Tesco-áruházban elfogadják majd a K&H, az MKB és az OTP SZÉP-kártyákat, ha hideg élelmiszert szeretnénk belőle vásárolni. Nemcsak a vendéglátás alszámláról, de a szálláshely és a szabadidő zsebekből is költhetünk a termékekre.

Hogy pontosan mire költhetünk SZÉP-kártyával?

A Tesco honlapján felsorolják, a tájékoztatás szerint frissáru-termékeketet (pl. zöldség, gyümölcsöt, pékárut, hús- és csemegeárut, tejtermékeetk), mirelitárukat, valamint szárazáru élelmiszereket, az alkohol kivételével.

Ha vásárolunk élelmiszerek mellett mást is, akkor a rendszer automatikusan elvégzi a termékek kategorizálását és megállapítja, hogy mely termékek vételára egyenlíthető ki SZÉP-kártyával. Így a kasszáknál egy tranzakció során minden terméket meg tudunk vásárolni egy körben.

A közleményben azt is hozzáteszik, hogy egy tranzakción belül csak egyféle SZÉP-kártya-zseb használható, illetve azt is, hogy a SZÉP-kártyával való fizetés az önkiszolgáló kasszáknál és Scan&Shop vásárlás során nem lehetséges. 

A SZÉP-kártyával történő élelmiszervásárlást a kormány egy korábbi rendelete tette lehetővé, más, nagy magyarországi áruház- és diszkontláncokban is elérhető ez a lehetőség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás