Brutális leleplezés: most elmondjuk, mit jelent a Milka csoki neve valójában!
Olvass tovább...
Hideg időben a legjobb dolog a világon bekuckózni és forró csokit szürcsölgetni. Hoztunk három receptet, amik elképesztő finomak és melegen tartanak.
Nutellás forró csoki
Sokunknak nagy kedvence a Nutella, ami sokoldalúan felhasználható, készíthetsz belőle reggelit pirítóssal, de süteményekhez is nagyon jól illik, és persze, a forró csokit is fel lehet vele dobni.
Hozzávalók:
A tetejére tehetsz még tejszínhabot, ha szeretnéd megbolondítani.
Elkészítése:
Önts 1 dl tejet egy edénybe, és kanalazd hozzá a nutellát. Kis lángon kézi habverővel kevergesd addig, amíg egységessé nem válik. Utána rakd hozzá a vaníliás cukrot, öntsd hozzá a maradék tejet, és melegítsd amíg forrni nem kezd. Aztán már kész is van!
[[recept]]
Kókuszos forró ital
Hozzávalók (2 adagra):
Elkészítése:
Melegítsd fel a tejet, a kakaóport és a cukrot közepes lángon egy kis edényben. Folyamatosan kevergesd, amíg fel nem forr. Adj hozzá a csokoládéreszeléket, és addig keverd, amíg a csokoládédarabkák elolvadnak. Ezután keverd bele a vanília kivonatot, és bögrékbe is töltheted. Majd adj hozzá kókusz rumlikőrt, tejszínhabbal és pirított kókusszal díszítsd.
Forrás: Profimedia
Banános forró csoki
Hozzávalók:
Elkészítése:
Turmixgépbe keverd össze a banánt, a kakaóport és a vaníliát, majd turmixold össze. Egy lábasban forrald fel a kókusztejet, aztán öntsd hozzá a banános masszához. Még 1 perc turmixolás után már fogyaszthatod is.
Olvass tovább...