promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas fordulat volt A Konyhafőnök VIP-ben – a nézők is csak kapkodták a fejüket
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök VIP egy olyan versenyzője is kiesett, akinek a rajongók szerint már nem kellett volna ott lennie a döntős héten.

Érezhették a levegőben A Konyhafőnök VIP rajongói, hogy valahol kell majd lennie egy csavarnak, mivel a gasztro-reality csütörtökön búcsúzik, legalábbis ebben az évben. A csatorna ugyebár tudta, hogy december 24-én a többség a Reszkessetek, betörők!-et, valamint a családot fogja választani, szóval értelmetlen lett volna oda tenni a finálét.

Mivel a döntős hetet mindig hat versenyző kezdi, így eldőlt, hogy valamikor ketten fognak kiesni. Erre nem kellett sokat várni, mivel Fördős Zé azzal sokkolt mindenkit hétfőn, hogy itt nem csak a második, hanem az első feladat után is távozik valaki.

Az elején persze még boldog volt a hangulat, amikor kiosztották a séfkabátokat.

[[vid1]]

Végül az a versenyző hagyta el a konyhát az első feladat után, akit A Konyhafőnök VIP rajongói nem igazán kedveltek, mivel sokan úgy érezték, hogy Rácz Jenő túlságosan kivételezett vele. Valószínűleg sokaknak leesett, hogy Schobert Norbiról van szó.

[[vid2]]

Ezután a minőségi, magyar burgonya állt halmokban egy szekéren. A versenyzőknek hagyományos, magyaros, krumplis fogásokat kellett újragondolva, Döntőhöz méltó színvonalon prezentálniuk.

Levélhúzással dőlt el, ki-mit főzhetett. Tornóczky Anita slambucot tálalt szalonnával, Görög Zita szilvalekváros nudlit, Tóth Vera paprikáskrumplit virslivel, Gyenesei Leila rakott krumplit, Németh Kristóf pedig krumplifőzeléket sertésfasírttal.

Olyan ember kapta a hátraáltatást, aki már sokszor bizonyított. Lehet Tornóczky Anita rosszul döntött.

[[vid3]]

Végül Gyenesei Leila és Görög Zita került a kiesés szélére. Ma estétől már csak a legjobb 4 folytatja tovább a versenyt.

[[vid4]]

[[cikk1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás