promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a dolog sokkolta legdurvábban Magyarországon az angol turistát, aki egy videóban számolt be élményeiről
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tuti, hogy nem erre gondoltál volna.

A Wolters World nevű Youtube-csatorna azzal a céllal jött létre, hogy a nagy utazóknak segítsen, hogy az utazásaikból és nyaralásaikból a lehető legtöbb élménnyel távozzanak, és a lehető legtöbb izgalmas, menő helyet felfedezzék, miközben turistáskodnak.

A vlogger segít jobban elmerülni az adott hely kultúrájában, gasztronómiájában, illetve segít abban is, hogy okosan költsük a pénzt. A videókban pedig azokra a helyekre is felhívja a figyelmet, ahol nem árt figyelni.

Nemrégiben a vlogger Magyarországon járt, többek között Egerben és Budapesten is vendégeskedett, és egy hosszú videóban gyűjtötte össze azt a 10 sokkoló dolgot, amely furcsán hatott rá hazánkban. A sokkoló dolog inkább csak a cím miatt fontos, hiszen a vlogger elsősorban olyan dolgokról beszél őszintén, amelyek sokszor klisék formájában élnek Magyarországról a turisták köreiben.

Beszél a gyönyörű magyar lányokról, a paprikáscsirkéről, a magyar nyelv elképesztő nehézségeiről. Szóba hozza a Szent Jobbot is, amely tényleg egy 11. században élt ember mumifikálódott keze.

Ám végül, a leginkább sokkoló dologként beszél az első világháborús magyar részvételről és Trianonról is, amikor Magyarország nagy része külföld lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás