promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen még sosem történt A Konyhafőnök VIP-ben – Rácz Jenőnek nem is tetszett a dolog
Borítókép:  RTL Klub official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók közül sokan nem is értik, hogy Rácz Jenő miért jutatta tovább anno Rába Timit.

A múltkor a piros és a kék kötényeseknél is hatalmas balhék voltak A Konyhafőnök VIP-ben. Utóbbinál Szandi és Görög Zita feszült egymásnak, bár ők megpróbáltak kibékülni a végén, míg Muri Enikő és Rába Timi folytatta a veszekedést a kulisszák mögött.

Ez a sokk benne maradt Rába Timiben, és a műsor történetében először egészségügyi okokra hivatkozva nem szerette volna elvállalni a piros kötényes konyhafőnök szerepet. Rácz Jenőnek nem tetszett ez a hozzáállás és nagy nehezen meggyőzte Timit, hogy csapatban meg tudják csinálni a feladatot.

A több napos érzelmi hullámvasút végén a piros trió – az első feladatot követően - révbe ért: Rába Timi vezetésével pontot szereztek.

Ehhez persze kellett az is, hogy a kékek ne legyenek a topon.

A második feladatban tökfélékkel és különböző narancssárgára hangolt hozzávalókkal dolgozhattak a hírességek. A fordulat az volt, hogy mind a két csapatnál konyhafőnököt cserélhettek a piros kötényesek. Muri Enikő úgy volt vele, hogy végre megmutatja magát, míg a kékeknél a konyhában picit rutintalan Csonka Andrást nevezték ki vezetőnek.

Rácz Jenő az elején még Rába Timire volt mérges, mert nem merte bevállalni A Konyhafőnök szerepet, de végül Muri Enikőben csalódott. Végül a kék csapaté lett a pont.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás