promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robbanás történt A Konyhafőnök VIP-ben
Borítókép:  RTL Klub
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még nem tudni, mi robbanhatott fel az RTL Klub stúdiójában.

A Konyhafőnök VIP csütörtöki adásában a versenyzőknek párokba kellett állniuk, és először bárányhúsból készült moussakát, fűszeres bárányfasírtot és finomra fűszerezett kebabot kellett a zsűri elé vinniük. A második feladatban minden a mák, és a mákos sütemények körül forgott, a versenyzőknek mákos kiflit, mákos bejglit és mákos-meggyes pitét kellett készíteniük.

Ennél a feladatnál történt egy óriási baleset a konyhában, ugyanis Görög Zitának sikerült a földre ejtenie ellenfelei bejglijét, ami teljesen összetört. Sárközi Ákos persze rögtön a segítségükre sietett, és elmondta Szandiéknak, hogyan tudják még megmenteni a bejglijüket.

[[v1]]

A nap végén felbomlottak a párok és egymás ellen fordultak a legjobbak és a leggyengébbek: párbaj döntötte el a kiesés és az egyenes ágú továbbjutás kérdését, ahol a feladat egy croque madame elkészítése volt.

Az első kék kötényes, aki befőzte magát a középdöntőbe, Gyenesei Leila lett. A zsűri döntése alapján Varga Iza vette le kötényét, számára ezen a ponton fejeződött be a verseny.

[[v2]]

A kék csapat elődöntőjének utolsó napján hatalmas lesz a káosz és a dráma. Csonka András mártása a mosdóban fogja végezni, Szandinak keményen beszól a mentora, míg az egyik versenyző étele szó szerint fel fog robbanni a konyhában.

[[v3]]

[[cikk]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás