Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Robbanás történt A Konyhafőnök VIP-ben

Robbanás történt A Konyhafőnök VIP-ben

Gasztro & Tourism

Robbanás történt A Konyhafőnök VIP-ben

Gasztro & Tourism

Promotions 15:34

Még nem tudni, mi robbanhatott fel az RTL Klub stúdiójában.

A Konyhafőnök VIP csütörtöki adásában a versenyzőknek párokba kellett állniuk, és először bárányhúsból készült moussakát, fűszeres bárányfasírtot és finomra fűszerezett kebabot kellett a zsűri elé vinniük. A második feladatban minden a mák, és a mákos sütemények körül forgott, a versenyzőknek mákos kiflit, mákos bejglit és mákos-meggyes pitét kellett készíteniük.

Ennél a feladatnál történt egy óriási baleset a konyhában, ugyanis Görög Zitának sikerült a földre ejtenie ellenfelei bejglijét, ami teljesen összetört. Sárközi Ákos persze rögtön a segítségükre sietett, és elmondta Szandiéknak, hogyan tudják még megmenteni a bejglijüket.

A nap végén felbomlottak a párok és egymás ellen fordultak a legjobbak és a leggyengébbek: párbaj döntötte el a kiesés és az egyenes ágú továbbjutás kérdését, ahol a feladat egy croque madame elkészítése volt.

Az első kék kötényes, aki befőzte magát a középdöntőbe, Gyenesei Leila lett. A zsűri döntése alapján Varga Iza vette le kötényét, számára ezen a ponton fejeződött be a verseny.

A kék csapat elődöntőjének utolsó napján hatalmas lesz a káosz és a dráma. Csonka András mártása a mosdóban fogja végezni, Szandinak keményen beszól a mentora, míg az egyik versenyző étele szó szerint fel fog robbanni a konyhában.

Borítókép: RTL Klub