promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sárközi Ákos gyorsan helyre tette Schobert Norbit, mielőtt elbízná magát - videó
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök VIP legutóbbi részéből persze nem ő esett ki.

Ezen a héten Rácz Jenő piros kötényeseinek kell bizonyítaniuk A Konyhafőnök VIP-ben. Az elődöntőben fogynak a versenyzők, mivel minden nap kiesik valaki.

Az első feladatban Írországba kalauzolta a koboldnak öltözött Fördős Zé a versenyzőket. Felidézte a végtelen zöldellő ír tájakat, kitért az ír szerencsehozó koboldok hagyományára és tipikus ír alapanyagokat készített be a versenyzőknek.

Olyan, itthon különlegesnek számító hozzávalókkal főzhettek a pirosak, mint osztriga, ír pisztráng, ír angolna, Dublin bay garnéla, ír lazac, ír krémlikőr, ír whiskey, vagy az ír tea.

Múltkor Rába Tímea volt a legjobb, így előnyként megkapta tíz percre Fördős Zét.

A második feladatban, a búrák alatt, Ázsia ihlette, erjesztett tofu várta a pirosakat. Bár Rácz Jenő Shanghaiban szerzett Michelin-csillagot, a tofu az az alapanyag, amivel még a sokat látott séfet is ki lehet kergetni a világból.

Sárközi Ákosnak is be kellett állnia főzni, akit Fördős Zé ismét megszívatott egy kellemetlen alapanyaggal. Úgy néz ki a tepelport dobozban egyre durvább nehezítések fognak bekerülni.

Bár Schobert Norbi Rácz Jenő csapatában van, de mégis Sárközi Ákos hívta fel a figyelmét arra, hogy nagyon könnyen ki tud esni, ha nem kapja össze magát.

A második elődöntős napon végül, a zsűri döntése alapján Muri Enikő és Vásáry André került a kiesés szélére. A videóból kiderül, hogy ki esett ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás