promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi húga csúnyán elbukott, de nem is volt a konyhába való
Borítókép:  RTL Klub
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Palácsik Lilla már A Konyhafőnök VIP elején kiesett, de nem kár érte, legalább több ideje lesz gyereket nevelni.

A Michelin-csillagos séfek, Rácz Jenő és Sárközi Ákos az első hét után összeállították idei, színes kötényes mezőnyüket. A Konyhafőnök VIP pénteki adásában tejtermékek parádéja várta a VIP-szakácsjelölteket az utolsó kötényszerző nap első feladatában. Kecsketej, tehéntej, aludttej, kecskesajt, ricotta, túró, brindza, író, kefír és joghurt sorakozott a pultban. Fördős Zé azonban nem elégedett meg annyival, hogy a versenyzők főznek: a séfeket is beállította a pultba, ami most is óriási inspiráció volt a többieknek. Ráadásul elhíresült teleport-dobozát is "bevetette" Rácz Jenő és Sárközi Ákos ellen.

[[v1]]

A második főzés során nyelvi nehézségekbe ütköztek a maradék kötényekért küzdő versenyzők. Egy konyhában nem mindegy, hogy milyen nyelven beszél az ember: kacsanyelv, libanyelv, báránynyelv, borjúnyelv, sertésnyelv, vaddisznó nyelv. Aki egy nyelvet beszélt a séfekkel, kötényt kapott.

A kötényszerző napokat követően, az előző adásban elbúcsúztak a séfek Pars Krisztiántól, Voksán Virágtól, a hét utolsó adásában pedig Erdőhegyi Brigittától, köténycsere által Palácsik Lillától és végül drámai utolsó percekben Szarvas Anditól. Persze amúgy sem értjük, hogy Vajna Tímea indokolatlanul felcelebesített húga miért kapott eleve kötényt, mikor egy ocsmány és ehetetlen tányért rakott le a zsűri elé, ráadásul rossz volt nézni, hogy mennyire el volt veszve a konyhában. Azzal, hogy céltalanul, ötletek nélkül fel-alá rohangált a stúdióban, rögtön világosság vált, hogy Palácsik Lillának semmi köze a főzéshez.

[[v2]]

22 híresség folytatja a konyhai megmérettetést a verseny elődöntő szakaszában. Hétfőtől Rácz Jenő csapata, azaz a pirosak elődöntő hete következik.

[[cikk]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás