promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem várt fordulat: Gabriela Spanic lehet, hogy Magyarországra fog költözni?
Borítókép:  TV2 Play
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gabriela Spanic ismét Magyarországon van, és úgy tűnik, hogy nagyon jól érzi itt magát. És nemcsak ő érzi jól magát nálunk.​

Gabriela Spanic ezen a héten zsűritagként fog visszatérni a TV2 képernyőjére, a Dancing with The Stars stúdiójába, érdekes kérdés lesz a show alatt majd, hogy vajon egykori táncpartnerével, az idei szériában Tóth Andi oldalán feltűnő Andrei Mangrával vajon szigorúbb lesz-e a pontok kiosztásakor a díva. A kérdést korábban egy cikkben is körüljártuk itt a Promotions-ön.

A színésznő a zsűrizés kapcsán a Metropol-nak az is elárulta, hoyg azokat fogja igazán értékelni, akik a szívét és a lelkét is megérintik majd az este folyamán a produkciójukkal. Gabriel Spanic a lapnak az is elmondta, hogy fia annyira szereti a magyar fővárost, Budapestet, hogy ide szeretne költözni - jegyezte meg a Metropol-nak Gabi.

A színésznő fia most nem tartott vele, ezt még egy korábbi tartózkodás során mondta el anyjának, Gabi most édesapját hozta magával a magyar fővárosba, akinek szintán nagyon tetszik Budapest. A színésznő még a Balatont nem látta, ezért úgy tervezi, hogy nyáron is visszalátogat hozzánk Magyarországra.

Hallottátok már Gabit gyönyörűan magyarul beszélni?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás