promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy titok derült ki II. Erzsébetről – igazán különleges szokása van a királynőnek
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

II. Erzsébet még ebben is előkelő akar lenni.

Mindig rengeteg érdekesség lengi körül II. Erzsébetet. A királynő például imádja az autókat és jogosítvány nélkül is vezetheti őket. A család többi tagjára bizony már nem vonatkozik ez a kedvezmény. Hogy miért, arról a múltkori cikkünkben bővebben beszámoltunk.

Azt mindenki gondolta, hogy a brit királyi családnak vannak fura szokásai, főleg II. Erzsébetnek, aki minden szituációban előkelő szeretne maradni.

A banánt sokféleképpen szoktuk fogyasztani, de biztosan nem fogsz olyan családot találni, ahol tányért, villát, illetve kést tesznek ki ehhez a gyümölcshöz.

Darren McGrady anno a királyi család séfjeként dolgozott, és ő mondta el, hogy II. Erzsébet nem volt hajlandó ezt a gyümölcsöt csak úgy meghámozni és megenni.

A királynő késsel-villával levágta a banán két végét, a kés hegyét hosszanti irányban végighúzta a banán héján, majd elegánsan feldarabolt azt. Persze kézzel nem nyúlt hozzá, hanem ízlésesen villával tette bele a szájába a falatokat.

A szakács beszélt arról is, hogy II. Erzsébet makacsul ragaszkodott a gasztronómiai szokásaihoz, és új ételeket se volt nagyon hajlandó kipróbálni.

Az italok közül a királynő anno imádta a martinit, de már csak különleges alkalmakkor iszik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás