promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő felesége olyan gombapaprikást és frankfurti levest készít, hogy mind a tíz ujjadat megnyalod
Borítókép:  Street Kitchen
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz-Gyuricza Dóra Fördős Zénél volt vendégséf, és három vegán fogást mutatott be.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra túl vannak az esküvőn, a nászúton, és a Michelin-csillagos séf étterme is a csúcson van. Rumourban állandó a teltház és annyi a munka, hogy néha Gyuricza Dóra is be szokott segíteni.

Rácz Jenő múltkor a Frizbiben vendégeskedett, ahol elmesélte, hogy szeretett bele a kedvesébe.

Fördős Zét, Rácz Jenőt, valamint Sárközi Ákost hamarosan ismét láthatjuk a képernyőn, mivel november 15-én indul A Konyhafőnök VIP legújabb évada. Tudjuk nagyon jól, hogy a három zsűritag a sztárokat sem fogja kímélni.

Közben Rácz-Gyuricza Dóra elment Fördős Zé csapatához a Street Kitchenbe, hogy három vegán fogást mutasson be nektek. Gyakorlatilag egy teljes menüsorról beszélünk, mert van benne leves, főétel, valamint desszert.

Vannak persze minimális trükkök, de ezek azért nem világmegváltóak. A frankfurti levesbe például rendes virsli helyett vegán virsli kerül majd.

Az viszont sokak számára meglepő lesz, hogy a gombapaprikás köretébe, vagyis a nokedlibe Dóra nem tesz tojást, mivel állati eredetű termék, így ezt a vegánok nem használhatják. Hogy ebben mi a furfang, az természetesen a videóból ki fog derülni.

A végén a desszert egy vegán banános zabpalacsinta lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás