promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon feldühítette az embereket a világ leghíresebb majonézgyártója
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok kommentelő szerint a Hellmann’s tényleg undorító posztot osztott meg.

Maga a majonéz Franciaországból származik, és Richelieu hercegének séfje találta fel, amikor a tejszínt olivaolajjal helyettesítette. A másik elengedhetetlen hozzávaló ugyebár a tojássárgája, és a mustár – ha ez a három van otthon, akkor remek házi majonézt tudunk összedobni.

Richard Hellmann német bevándorló 1905-ben nyitott egy fűszerboltot New Yorkban, ahol a felesége receptje alapján készült majonézt árulta. Eredetileg két változatot forgalmaztak, és hogy azokat meg lehessen különböztetni, Richard kék szalagot kötött az egyikre. A „szalagos” változat annyira keresetté vált, hogy 1912-ben Hellmann kialakította a mára már legendává vált címkét.

A Hellmann’s mára a világ egyik leghíresebb majonéz márkája. Az Egyesült Államokban imádják, de most a kommentelők eléggé kiakadtak a cég egyik twitter bejegyzésén.

„Majonéz a kávédba. Ennyiről szól ez a tweet”

Valóban csak ennyi volt, és a kommentelők többsége felháborodott, hogy a Hellmann’s miért hirdeti ezt az undorító kombinációt. Lehet valaki kipróbálta náluk és ennyire bejött?

A legvalószínűbb persze az, hogy a Hellmann’s csak be akarta indítani kicsit az életet maga körül. Ez sikerült is, de a mi javaslatunk továbbra is az, hogy ne tegyetek majonézt a kávétokba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás