promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni, hogy mit talált egy férfi a Mekis szendvicsében – fotó

Nem fogod elhinni, hogy mit talált egy férfi a Mekis szendvicsében – fotó

Gasztro & Utazás

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A McDonald’s azt mondta, hogy az biztosan nem lehetett benne, amire a férfi gondol.

A népszerű étteremláncok körül többnyire mindig van valami felhajtás, pletyka meg rengeteg, és ez alól a McDonald’s sem kivétel.

Bár a múltkori hazai botrányt elég nehéz lett volna eltussolni, amikor két alkalmazott azzal viccelődött, hogy cipőtalphoz dörzsölt sajtot, és földről felvett húst tettek a szendvicsbe, amit elvileg végül nem adtak ki.

A múltkor egy TikTok felhasználó árult el néhány titkot, miután felmondott az étteremláncnál. Annyi biztos, hogy nem éri meg bunkónak lenni a személyzettel, ha időben akarjuk megkapni a rendelésünket.

A New York Post közben arról számolt be, hogy az egyik vendég, név szerint Simon Robinson elég érdekes dolgot talált a baconös szendvicsében Angliában, amiről azt állította, hogy biztosan egy kocának a csecsbimbója.

Úgy tűnik Robinson a biztonság kedvéért mindig bele szokott nézni a szendvicsbe, így akadt rá a fura hozzávalóra.

A McDonald’s úgy reagált, hogy mindig a sertések hátáról származó minőségi szalonnát használják, így kizárt, hogy az egy malac csecsbimbója volt a szendvicsben. Kár, hogy nem volt a közelben egy hentes, aki segített volna pontot tenni a kérdésre.

Ronbinson mindenesetre lefotózta, szóval döntésetek el Ti, hogy mit gondoltok:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás