promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez borzasztó! Mit keres egy nő a világ legmagasabb épületének csúcsán?
Borítókép:  Egyesült Arab Emírségek
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenkinek látnia kell a valaha született legfélelmetesebb és legagyamentebb reklámot!

Az Egyesült Arab Emírségek narancssárga besorolást kapott az Egyesült Királyságtól, vagyis oda is megindulhat a jól fizető angol turisták áradata. Az idegenforgalomból nagy bevételt kaszáló olajállam ennek annyira megörült, hogy mindennél őrültebb reklámot alkotott.

A rövidke filmben egy stewardessnek beöltöztetett dekoratív hölgyet láthatunk, aki rezzenéstelen arccal mutogat néhány kézzel írt táblát. Azokon a szigorítások részleges feloldásán örvendező szövegeket olvashatunk,

de a lényeg csak ezután következik.

Ahogy a kép kinyit, megdöbbenve láthatjuk, hogy a hölgy valójában a világ legmagasabb épülete, a 828 méteres dubaji Burdzs Kalifa tetején álldogál. Az elképesztő produkciót természetesen egy valódi légi utaskísérő nem tudta volna bemutatni, ezért egy sportolót kértek fel a feladatra.

A siklóernyős Nicole Smith-Ludvik nyilvánvalóan nem fél a magasban, de ez számára is óriási próbatételt jelentett. A forgatást egy drón segítségével végezték, és természetesen minden kockája igazi,

szó sincs trükkfelvételről.

A reklám elkészítésekor a legmagasabb szintű biztonsági intézkedéseket foganatosították, de bő 800 méteres magasságban, óriási szélben, és egy érezhetően lengedező toronnyal a lábuk alatt az alkotók nem mehettek teljesen biztosra.

Dubaj pedig máris profitál az elképesztő produkcióból, hiszen lényegében egy nap leforgása alatt duplájára nőtt iránta az érdeklődés az Egyesült Királyságból. Ezzel Spanyolország mögött máris a második legnépszerűbb célpont az angolok körében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás