promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar Lidl csúcsszuper akciókat jelentett be – Ezt kell tenned, hogy olcsóbban juthass hozzá a termékekhez!
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Íme a részletek, hogy ezekhez a termékekhez is akciósan juthass hozzá.

Eljött a hétvége, és a hétvégével együtt eljött a nagybevásárlás ideje is. A legtöbb akciós termékre mától lehet lecsapni, az akciós újságok kínálata is a mai naptól, vagyis csütörtöktől érvényes. De nem minden termékhez juthatunk hozzá azonnal olcsóbban, hiszen egyes kedvezményekhez hűségkártyák és kuponok is kellenek.

A Lidl esetében itt a Lidl Plus alkalmazás, amelyet letölthettek, és az app segítségével aktiválhattok különböző kedvezményeket.

A Lidl Plus hűségprogramot idén májusban élesítették, ez a program egyetlen mobilalkalmazásban egyesíti a törzsvásárlói- és a jutalomprogramokat, valamint a költéseket és megtakarításokat nyomon követő technológiákat is. A program egyben segít minket tudatos vásárlókká is válni, hiszen folyamatosan feltérképezi a vásárlási szokásainkat.

A Lidl Plus tehát rengeteg extra spórolási lehetőséggel segít nekünk, és még több extra vásárlási előnyhöz is juttat minket a mindennapokban. Most például, ahogy a Lidl a Facebook oldalán is jelezte, július 21-ig kedvezményes áron lehet beszerezni a Gelatelli jégkrémjüket, a Fin Carré egész mogyorós csokoládéjukat, a Milbonás jegeskávé italukat, illetve ezeken kívül is még rengeteg terméket.

Így működik az applikáció:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás