promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentést tett a Lidl, ebből a termékből csak magyar eredetű lesz a polcaikon
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erős bejelentéssel jelentkezett a diszkontlánc.

Itt van, megérkezett végre a dinnyeszezon, és természetesen itt vannak a csodálatos görögdinnyék is. A hétvégi bevásárlás alkalmával valószínűleg több százezer magyar fog élni a lehetőséggel, és beszerez pár kilót a szomjoltó gyümölcsből.

A dinnyeszezon indulásával kapcsolatban a Lidl nagy bejelentéssel szolgált, ugyanis a Lidl Magyarország raktárai csak magyar beszállítóktól származó görögdinnyéket fognak a polcaikra tenni a szezonban – írta meg a Pénzcentrum.

A diszkontlánc célja ezzel a lépéssel a magyar vásárlók minőségi kiszolgálása mellett az is, hogy a magyar dinnye piaci pozícióját erősítsék, így pedig közvetlenül a magyar termelők támogatása.

A dinnyeszezon alkalmával több hullámban érkeznek majd a Lidl áruházak polcaira a gyümölcsök. Első körben a hazai beszállítóktól a magvas görögdinnyék érkeznek az áruházak polcaira, majd a következő hullámban a magszegény és sárga bélű dinnyéket vásárolhatjuk meg a boltokban.

Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország kommunikációs vezetője azt is elmondta a lapnak, hogy tavaly közel 7000 tonna gyümölcsöt értékesítettek idehaza, amivel hozzájárultak a magyar gazdaság erősítéséhez és a magyar munkahelyek megvédéséhez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás