Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Konyhafőnök rajongók többsége utálja a Mestercukrászt

A Konyhafőnök rajongók többsége utálja a Mestercukrászt

Gasztro & Tourism

A Konyhafőnök rajongók többsége utálja a Mestercukrászt

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 18:58

A Konyhafőnök rajongók szerint lapos a műsor, és sokan Liptai Claudiát sem kedvelik.

Az RTL Klub a fözőshow után egy sütőshow-val akarja, vagyis akarta lenyűgözni a nézőket, ami nem sikerült túl jól. Az sem könnyű feladat, hogy nézettségben versenyezni kell a labdarúgó-Európa-bajnoksággal, aminek pénteken kezdődnek a negyeddöntői.

A Konyhafőnök rajongók szavazást indítottak, hogy felmérjék, mennyire tetszik a csapatnak a Mestercukrász. A legtöbben arra kattintottak, hogy egyáltalán nem tetszik nekik a sütőshow, de sokan böktek a „nem tudom még” válaszra is. Azokból, akik valóban szeretik a műsort, elég kevés van.

Sokan arra panaszkodtak, hogy Liptai Claudia nem tud kellő energiát vinni a műsorba, és inkább valamilyen Fördős Zé féle kalibert vártak volna műsorvezetőnek.

Akik még adnának esélyt az édesszájú Konyhafőnöknek, azoknak mutatjuk, hogy mi törtét az előző adásban. A második epizód drámai bejelentéssel indult: Nóri egészségügyi okok miatt nem tudta folytatni a megmérettetést, helyét a pultban egy új versenyző, Rebeka foglalta el.

Sokan tudják, hogy van Rácz Jenőnek a diktálós feladata A Konyhafőnökben. Joci séf is belevágott egy ilyenbe, és a lúdláb torta tányérdesszertté alakított receptjét és elkészítését diktálta a versenyzőknek.

Rebeka bizonyult a legjobbnak az első feladatban, ezért egy nem mindennapi előnyt kapott, és két versenytársát is hátráltathatta. A nehezítés amúgy izgalmasan hangzik, ezt talán sokan megnéznék A Konyhafőnökben is.

Balázs séf és Joci séf a sütés és a kóstolás közben is előszeretettel igénybe vette a kukát, ha ehetetlennek ítélte meg a versenyzők alkotásait.

A séfek döntése alapján az egyik versenyzőnek el kellett hagynia a Mestercukrász konyháját. Mutatjuk, hogy ki teljesített a legrosszabbul az elődöntő második napján.

A Mestercukrász ma este 20 órakor folytatódik az RTL Klubon.

Borítókép: RTL offical