promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A testét népszerűsíti a Hangya és a Darázs sztárja, Evangeline Lilly
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre több híresség áll ki a valódi nők mellett és népszerűsítik a testpozitív kampányokat.

Az én testem nem trend felütéssel indított egy kihívást a hölgyek számára Georgie Clarke blogger. A kezdeményezéssel arra akarja felhívni a figyelmet, hogy a nők többsége rosszul érzi magát amiatt, mert a folyton változó ideálok azt éreztetik velük, hogy nem elég jók. Mint Instagram oldalán írja

egyik héten a kis mell a divatos, míg a másikon az elképesztő implantátumok hódítanak.

A média az éppen vonzónak tartott kép közvetítésével azt érezteti a nőkkel, hogy nem elég jók, hacsak nem próbálják elérni a szépségideált.

Erre a felhívásra kapta fel a fejét a kanadai színésznő, Evangeline Lilly, aki smink nélkül, a hawaii hőségtől megizzadva perdült táncra, hogy megmutassa, az ő teste sem felel meg a trendeknek, mégis boldog és elégedett.

„Gondoltam, olyan felirattal fogom feltölteni őket, amely alapvetően azt mondja: »A testem nem trend«. Bármit is mondjon a pillanat trendje - sovány és pörgős, karcsú és elegáns, kemény és Tom-fiú, kanyargós és érzéki, érzéki és dörömbölős, mindig fiatal - egyik sem diktál engem. Sportos, erős testem mindig is a barátom, a társam, a szolgám, a királynőm és a vezetőm volt... és tisztelem őt.

Szép vagyok. Te gyönyörű vagy. A testem nem trend”

– írta egyebek között a kampányhoz kapcsolódva saját fotója alá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás