promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szeghalmi Orsi besokallt, alaposan helyretette a gyűlölködőit
Borítókép:  RTL Klub
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök megosztó versenyzője mind ez idáig nem reagált a támadásokra, de most betelt nála a pohár.

Talán nem túlzás, ha azt mondjuk, hogy Szeghalmi Orsi volt a legmegosztóbb versenyző A Konyhafőnök eddigi évadai során. Orsi idén másodszor tért vissza az RTL Klub műsorába, és milyen jól tette: kitartásának, küzdeni akarásának, és kiváló gasztornómiai érzékeinek köszönhetően egészen a TOP3-ig menetelt Sárközi Ákos mentoráltjaként.

Ugyan a fináléba már nem jutott be, Orsi úgy érzi, mindenképpen nyert ezzel a versennyel.

„Senki más nem is sejtheti, hogy ez mekkor meló. (...) Azt gondolom, hogy teljesen más lesz az élet ezután, soha nem csinálnám másképp. Sokszor azt gondoltam, hogy nem vagyok egy nyertes alapanyag, és hogy elvesztettem magammal kapcsolatban a hitemet, ... de azt gondolom, hogy a legnagyobb dolog, amit innen hazaviszek, az az, hogy visszajöttem, és magamnak megmutattam azt, hogy ha megszakadok is meg tudom csinálni, és azt gondolom, hogy mindentől függetlenül én innen ma győztesen megyek haza”

- fogalmazott Orsi, miután kiesett a versenyből.

Természetesen Orsinak is volt rajongótábora, őt is sokan szerették, de nagyobb hangjuk volt azoknak, akik nem szimpatizáltak vele. Orsit nagyon sokan támadták és bántották azért, ahogy viselkedett Szonjával, és ez a vihar akkor sem csitult el, amikor Szonja már nem volt versenyben.

A Konyhafőnök megosztó versenyzője mind ez idáig tűrte a támadásokat, de most úgy érezte, eljött az idő, hogy reagáljon a bántalmazásokra. Orsi szavait változtatás nélkül közöljük.

„EGYETLEN ELVARRATLAN SZÁL VAN MÉG!

Amire nagyon sokáig nem reagáltam, hallgattam és tűrtem! Hagytam, hogy bizonyos emberek bántsanak engem és a szeretteimet!

NEHÉZ VOLT!

De mindvégig tudtam, hogy amin egy fél ország hetekig háborgott azt mi Szonjával egy hét után helyre raktuk! Azóta is jó kapcsolatot ápolunk, mi sem bizonyíthatja jobban, mint ez a bolondozós kép!

Akik kiálltak mellettem, azoknak nagyon köszönöm! Akik meg nem azok meg gondolják végig, hogy mit okoztak teljesen feleslegesen!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás