promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Orsi utálja Szonját, és nagyon ki akarja ejteni a versenyből
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Orsit továbbra is irritálja, hogy Szonja még nem esett ki. Sárközi Ákos ettől még mind a kettejükből a maximumot akarja kihozni.

Belevágtunk a középdöntő második hetébe, ahol abszolút nem csillapodott a feszültség Orsi és Szonja között. Előbbi még mindig a 25 éves légiutas-kísérőt okolja azért, mert csapatban rosszul teljesítettek, pedig igazából egyiküknek sem ment jól a közös munka. Még Sárközi Ákos is felhúzta a szemöldökét, hogy így összebalhézott a kék kötényesek egyik fele.

Az a taktika végül jónak bizonyult, hogy a fiúk egy csapatban voltak Ákosnál, mivel Roland, Márió és Ádám a legjobbat tudta kihozni egymásból. A nézők többsége őket megkedvelte, míg Orsit megutálta. Nem is rejtették el a véleményüket, hogy többet nem akarják a képernyőn látni.

Az nagyon kiverte a műsor rajongóinál a biztosítékot, amikor Orsi levegőnek nézte Szonját a galérián, és ez a feszültség nem csitult.

„Szonja és a köztem lévő konfliktus az most már gyakorlatilag örök. Én azt gondolom, hogy a Szonjának már nem kellene itt lennie a versenyben, és ezt teljesen őszintén így gondolom. Lehet itt egy-két jó lövés, de ez előbb-utóbb kevés lesz”

– mondta Orsi, aki sokszor jobban el van foglalva Szonjával, mint a főzéssel. Ettől függetlenül a nagy vetélytárs megint előbb ment fel a galériára, és Orsi csak utána jutott tovább.

A középdöntő második hetében voltak jó tányérok, és akadtak megingások is, mint mindig.

Rácz Jenőt Sárközi Ákos állította be főzni, és ismét előkerült az úgynevezett teleport-doboz, amiben mindig egy titkos alapanyag lapul meg. Hát, a mostaniban egy halszemet rejtettek el, amit a Michelin-csillagos szakácsnak bele kellett építenie az ételébe. Mivel Jenő sem ismerte az alapanyagot, így Mengyi segítségére is szükség volt.

Aki később pótolná az epizódot, és nem szeretné megtudni, hogy ki esett ki, az bizony ne kattintson a videóra, és most hagyja is el a cikket.

Így van, piros kötényes hagyta el a konyhát, de Ivett emelt fővel távozott. A következő műsorban úgy néz ki, nagyon jó tányérokkal találkozhatunk, de vajon mi lesz Orsi és Szonja között?

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide és szemezgess a cikkeink között!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás