promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Megbilincselték a Konyhafőnök versenyzőjét
Borítókép:  RTL Klub
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnök csinos versenyzőjét bilincsbe verték.

A Konyhafőnök csütörtöki adásában a versenyzőknek egy vegetáriánus menüt kellett összeállítaniuk. Azonban nem csak ők, hanem Rácz Jenő és Sárközi Ákos is a konyhában szorgoskodott, hogy különleges fogásokkal kedveskedjenek A Konyhafőnök éttermébe érkező vendégeknek.

Az izgalmas adás néhány emlékezetes pillanatát alább nézhetitek meg.

Peller Anna kutyapiszokhoz hasonlította a pirosak desszertjét!

Amíg Geszler Dorottya és Hevesi Tamás ízben rendben találta Jenő csapatának sóskamártását, addig Annának a külalakkal bizony volt némi problémája.

Sáfrány Emeséék összevesztek a kék csapat főételén?

Zé mint mindig, most is körbejárta a sztárvendégek asztalait, hogy megtudakolja, mennyire elégedettek a versenyzők menüivel, de arra nem számított, hogy Eke Angélára, Sáfrány Emesére és Enikőre ilyen nagy hatással lesz Ákos csapatának francia rakott burgonyája.

Zé a séfeket hátráltatta a versenyzők helyett?

Ákos és Jenő örömmel csaptak bele a közös főzésbe, de boldogságuk csak addig tartott, amíg zsűritársuk meg nem jelent a pultjuknál.

Durva! Kiállították a kék csapat konyhafőnökét!

Ákos csapatának nem indult jól a második főzése, ugyanis egy olyan komoly hátráltatást kaptak a nyakukba, ami megpecsételhette a pontszerzésüket is.

Jenő Gábornak: „Nem arra gondoltam, hogy kis péniszt csinálsz belőle!”

A pirosak konyhafőnöke a tálaláskor nem volt a helyzet magaslatán, amit a séf szóvá is tett. 

A pénteki adásban rémisztő alapanyagokkal kell majd megbirkózniuk a versenyzőknek. Emellett az egyik versenyzőt meg fogják bilincselni, hogy ezzel hátráltassák őt a tálalásnál. Hogy mi fog ebből kisülni, az este kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás