promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Te a vagina, vagy a péniszalakú fánkból falatoznál? – 18+
Borítókép:  La Quequetterie
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet egyikből se, de a poén attól még poén. Közben mutatunk egy tuti fánk receptet is nektek.

A fánk roppant népszerű étel – Amerikában van olyan étterem franchise, ami csak eköré épült fel. A Dunkin' Donutsnak hatalmas bolthálózata van a tengerentúlon, de Európában annyira nem terjedt el. A fánk Magyarországon a 19. század tájékán tört utat magának, amit mi többnyire a pékségből vagy a szupermarketből szerzünk be.

Érdemes bevállalni az otthoni elkészítést, mert abszolút nem bonyolult. Borbás Marcsi anno megmutatta, hogy miképp készül el a hagyományos szalagos fánk. Ez ugyebár akkor az igazi, ha több benne a levegő, mint a tészta, és tényleg pehelykönnyű legyen. Annyira azért ehhez nem kell trükközni.

Azzal nem lehet vitába szállni, hogy a francia konyhaművészet rendkívül kifinomult, de azért olykor náluk is el szokott gurulni a gyógyszer. Párizs második kerületében nyílt meg a La Quequetterie kávézó, ami úgy népszerűsíti magát, hogy vagina, illetve pénisz alakú fánkokat szolgál fel a vendégeknek.

Lehet ez néhány embernek már sok, de a többség abszolút poénnak veszi, és alig várja, hogy a szájába vegye a finomságokat.

Nos, ti kipróbálnátok, vagy maradtok a hagyományos formánál?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás