promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A konyhafőnök: Zsanett terroristának nevezte Orsit – teljesen szétestek a kékek
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet már Sárközi Ákos is megbánta, hogy a három lányt egy csapatba tette.

Amikor Sárközi Ákos elkezdte összeválogatni a középdöntőre a csapatait, már akkor érződött, hogy baj lesz abból, ha Orsi, Szonja, és Zsanett közösen fognak főzni. Három különböző karakter, akik abszolút nem tudnak együtt dolgozni. Picit olyan, mintha a Michelin-csillagos séf cirkuszt akart volna adni a népnek. Hát, ez sikerült, még ha nem is volt tudatos.

Már a középdöntő első napján is óriási volt a feszültség a kék kötényeseknél, de a piros csapat annyira nem találta önmagát, hogy mind a két pontot elbukták. A munka náluk volt összetettebb, de győztek az ízek, na meg ott volt a tengernyi szerencse, ami segítette a kékeket.

A második napon bukott felszínre igazán, hogy a kékek csapata mennyire szétesőben van. Zsanett gyakorlatilag terroristának nevezte Orsit, és ebben semmi indulat nem volt, teljesen komolyan gondolta.

Orsit rengetegen nem kedvelik, de azt a nézők többsége is beismerni, hogy valamilyen szinten ő miatta vannak értékelhető ételek a tányéron. A csapat veszekedése a végére nagyon elfajult.

Rácz Jenő is bírálta a kékeket, de annak csak örülhetett, hogy teljesen darabokra hullottak. A visszavágás megtörtént a tegnapiért, mert mind a két pont a pirosaknál landolt.

A középdöntő harmadik napján átesünk a ló túloldalára a kékeknél, mivel Sárközi Ákos összerakott egy olyan csapatot is, amiben csak fiúk vannak. Úgy néz ki ők egy fokkal jobban fognak tudni együtt dolgozni.

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide és szemezgess a cikkeink között!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás