Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A konyhafőnök: Zsanett terroristának nevezte Orsit – teljesen szétestek a kékek

A konyhafőnök: Zsanett terroristának nevezte Orsit – teljesen szétestek a kékek

Gasztro & Tourism

A konyhafőnök: Zsanett terroristának nevezte Orsit – teljesen szétestek a kékek

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 15:34

Lehet már Sárközi Ákos is megbánta, hogy a három lányt egy csapatba tette.

Amikor Sárközi Ákos elkezdte összeválogatni a középdöntőre a csapatait, már akkor érződött, hogy baj lesz abból, ha Orsi, Szonja, és Zsanett közösen fognak főzni. Három különböző karakter, akik abszolút nem tudnak együtt dolgozni. Picit olyan, mintha a Michelin-csillagos séf cirkuszt akart volna adni a népnek. Hát, ez sikerült, még ha nem is volt tudatos.

Már a középdöntő első napján is óriási volt a feszültség a kék kötényeseknél, de a piros csapat annyira nem találta önmagát, hogy mind a két pontot elbukták. A munka náluk volt összetettebb, de győztek az ízek, na meg ott volt a tengernyi szerencse, ami segítette a kékeket.

A második napon bukott felszínre igazán, hogy a kékek csapata mennyire szétesőben van. Zsanett gyakorlatilag terroristának nevezte Orsit, és ebben semmi indulat nem volt, teljesen komolyan gondolta.

Orsit rengetegen nem kedvelik, de azt a nézők többsége is beismerni, hogy valamilyen szinten ő miatta vannak értékelhető ételek a tányéron. A csapat veszekedése a végére nagyon elfajult.

Rácz Jenő is bírálta a kékeket, de annak csak örülhetett, hogy teljesen darabokra hullottak. A visszavágás megtörtént a tegnapiért, mert mind a két pont a pirosaknál landolt.

A középdöntő harmadik napján átesünk a ló túloldalára a kékeknél, mivel Sárközi Ákos összerakott egy olyan csapatot is, amiben csak fiúk vannak. Úgy néz ki ők egy fokkal jobban fognak tudni együtt dolgozni.

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide és szemezgess a cikkeink között!

Borítókép: RTL offical

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria