promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeomlott A Konyhafőnök versenyzője
Borítókép:  RTL Klub
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szeghalmi Orsolya nem bírta tovább idegekkel, térdre borult, és kitört belőle minden.

A kékeket is párba állította mentoruk, Sárközi Ákos. Sajtburger, sajttorta és sajtos croissant rejtőzött az első feladat búrái alatt, a párosával főző versenyzőknek ezeket a finomságokat kellett elkészíteniük a továbbjutásért.

Gasztro-történeti pillanatot hozott a második megmérettetés. Ekkora croquembouche fánk-torony még nem volt a műsorban, mint ami állt a stúdióban. De legalább ekkora volt a versenyzők döbbenete is, mikor megtudták, hogy 30 centiméter magas, égetett tészta tornyot kell, hogy készítsenek.

Párbajok döntöttek a feladatokat követően: Soós Márió és Sefcsik Csaba a kiesés ellen, Szeghalmi Orsolya és társa, Gresa Szonja pedig az egyenes ágú továbbjutásért küzdöttek meg. Majonézes tojássaláta döntött a versenyzők sorsáról. Az első kék kötényes középdöntős – a zsűri döntése alapján – Szeghalmi Orsolya lett, míg Sefcsik Csaba az elődöntő negyedik napjának kiesőjévé vált. Ezzel az egykori Zé-csapat utolsó versenyzője is elhagyta a konyhát.

Az utolsó elődöntő napon kiderül, hogy ki az a hat kék kötényes, aki csatlakozhat a pirosakhoz a középdöntőben. A tét egyre nagyobb, közeledik a Finálé, ahol kiderül, kit tart érdemesnek a zsűri A Konyhafőnök címre és az ezzel járó 10 millió forintra.

Most pedig jöjjön néhány emlékezetes rész az előző adásból!

Zé beszólt, röhögőgörcs tört ki a stúdióban!

Fördős Zé nem szokott fizetni az éttermekben?

A zsűri odapirított Rolinak: „Most ástad el magad”

Roli kibukott: nem akart Zsanival dolgozni!

Térdre borult Orsi, sírva fogadta a zsűri döntését

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás