promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra igazságtalan volt A Konyhafőnök, de mindenre fel kell készülni
Borítókép:  RTL official
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy halas ételt, vagy egy krumplis tésztát vállalnál be, ha valamit el kell készíteni? Aki látta a műsort, az tudja, hogy miért becsapós a dolog.

Kezdjük talán a visszatérő Szeghalmi Orsival, akit rengeteg kritika ért, mert a nézők többsége nem engedte volna vissza a versenybe. Sárközi Ákos bízott benne, és jól is teljesített az elődöntő első napján. A halat három különböző módon tudta megmutatni a tányérján, és így elsőként mehetett fel a galériára.

A higgadtság és a határozottság megvolt benne, és ha ezt tartani tudja, akkor sokáig juthat.

Sokan azonban felvetették, hogy teljesen igazságtalan volt ez az egész, mivel a kék kötényesek másik felének Sárközi Ákos krumplis tésztáját kellett lemásolnia, ami nem úgy nézett ki, mint amit a nagyi készít el otthon.

Szóval az egyik oldalon ott van egy halas étel, amit bár ki kell tudni filézni, azonban kreatív módon készítheted el, a másik oldalon pedig egy Michelin-csillagos újragondolás, aminek minden eleme tökéletesen van megkomponálva.

Kiss Norbert Ádám is visszatért, akinek egy agyi trombózis miatt majdnem fel kellett adnia a versenyt. Bár az orvosok nem javasolták neki, ő azonban úgy döntött, belevág a kalandba, hogy ne menjen kárba a hat hónapos felkészülés. Nos, Sárközi Ákos krumplis tésztája csaknem rajta is kifogott.

Czutor-Kilián Zsanett is megszenvedett a feladattal, pedig tényleg igyekezett mindent beleadni.

Szóval akárhogy is nézzük, az elődöntő első körében Michelin-csillagos ételt másolni picit igazságtalan, míg a csapat másik felének egy szabad fantáziájú halas ételt kell prezentálni. Az egész tényleg nem arról szólt, hogy a csapat nem tud megfőzni egy krumplit, hanem a mélyvíz miatt képtelenek voltak ennyi elemet a tányérra tenni. A versenyből végül olyan esett ki, akinek krumplis tésztát kellett készítenie 

A kék kötényesek elődöntőjének második körében közben érkezik egy kis vidámság, mivel Armando és János újra feltűnnek a stúdióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás