Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Konyhafőnök: Fördős Zé versenyzője teljesen összeomlott

A Konyhafőnök: Fördős Zé versenyzője teljesen összeomlott

Gasztro & Tourism

A Konyhafőnök: Fördős Zé versenyzője teljesen összeomlott

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 13:33

Czutor-Kilián Zsanettnek közben beszólt Rácz Jenő, így emiatt tudta felszívni magát.

A casting után rögtön kiderült a kötényosztáson, hogy Fördős Zének igazából nem lesz csapata. A sárga kötény arról szólt, hogy ha a Michelin-csillagos szakácsok nem hittek valakiben, akkor Zé behívhatta így őket a válogatóra. A lépésnek amúgy volt értelme, mert a gasztroblogger valóban fel tudott fedezni pár tehetséget.

Persze a múltkori adásban ennek pont az ellenkezője bizonyosodott be, de hát nem lehet mind az öt sárga kötény nyerő. Kovács Enikő egy tündéri lány, és hát azonnal érezhető volt, hogy ez a verseny abszolút nem neki való.

Az se tudta megmenteni, hogy Sárközi Ákos kifilézte neki a halat, és Rácz Jenő tanácsokkal látta el. Nem kellett volna sokat tennie a kötényért, azonban látszott rajta, hogy már az elején feladta. Talán ilyen még nem is volt a műsor történetében, hogy a válogatón valaki így szétessen.

Czutor-Kilián Zsanett és Rácz Jenő nagyon jól ismerik egymást a Nyerő Páros című műsor miatt. A Michelin-csillagos séfet már ismerjük, és néha úgy szokta ösztönözni az embereket, hogy jól odapörköl nekik valamit. Ez a módszer újra bejött, viszont Zsani a kötényt végül Sárközi Ákostól kapta meg.

Ma lesz az utolsó kötényszerző nap, ahol herék fognak robbanni, valamint valaki egy mikrót is tönkre fog tenni.

Borítókép: RTL offical

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria