promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Fördős Zé lecseréli a barátnőjét a műsor miatt?
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kellettek az érdekes figurák a válogatón, és az RTL Klub rá is ment erre.

Ha túl vagyunk a clickbait sokkon, akkor elmondjuk, hogy Fördős Zé nem fogja lecserélni a barátnőjét. Sárival 3 éve vannak együtt, nagyon boldogok, és 1-2 éven belül érkezhet a gyerek is. Ettől függetlenül már tudtuk előre, hogy meg fog jelenni a műsorban egy Pitner Vivien nevű lány, aki gyakorlatilag csak azért ment el a válogatóra, hogy kifejezze a Zé iránti szerelmét.

Viven Zé receptjét követte a szív alakú pizzájánál, amit elrontott. Hozott egy „esküvői” tortát is, ami szintén rossz volt a két Michelin-csillagos szakács szerint. Itt nem is volt min vitatkozni, mert benne felejtett egy szívószálat, amit csak poénosan katéternek nevezett a zsűri.

Miért került be mégis a Fördős Zé féle sárga csapatba? Mert a lány őrült, és a gasztroblogger lát benne valamit. A műsor itt kicsit elvesztette a komolyságát, de hát a szórakoztatás mindenek felett, és Vivien még lehet valóban le fog tenni valamit az asztalra, mert már láttunk ilyet A Konyhafőnök történetében. Ha elkezdődnek a komoly feladatok, és nem tud teljesíteni, akkor úgyis repül.

Volt olyan versenyző, aki direkt nyersen akarta felszolgálni a lazacot, és olyan is, aki leturmixolta a bablevest a palacsintával, szóval a zsűri muszáj volt igazi undormányokat is megkóstolni – már ha meg akarta. Akadt olyan pillanat, amikor Rácz Jenő szimplán kisétált, Sárközi Ákos meg annyira bedühödött, hogy még a kukába se tudta beledobni az ételt.

A dráma persze megjelent, mert az olykor kötelező: Zé például az ajtóból hívta vissza a könnyeivel küszködő versenyzőt. A válogatón persze még olykor könnyen adják oda a kötényt, ami bármelyik pillanatban lekerülhet a versenyzőkről később.

A válogató ma este folytatódik, ahol ismét találkozunk majd fura figurákkal. Nagyon várjuk már a galaxis utazó Farkas Erikát, aki azt állítja, hogy egy másik dimenzióban Sárközi Ákos, Fördős Zé, és Rácz Jenő az ő családja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás