promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök: Szalai Matyi tippeket ad, hogy ne hibázz a zsűri előtt
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma indul A Konyhafőnök új szezonja az RTL Klubon, Szalai Matyi pedig hozott öt tippet a kezdéshez.

Szalai Mátyás nagy közönségkedvenc volt az előző civil évadban, aki innentől A Konyhafőnök gasztroszakértőjeként dolgozik a háttérben, és segíti a séfek, valamint a stáb munkáját. Hát, ha valaki, akkor ő aztán nagyon jól tudja, hogy milyen hibázni. Most megosztja mindenkivel a tapasztalatait, és elmondja, miképp is kellene tálalni az utolsó öt percben.

Az első és legfontosabb pont, hogy ne sokkolódjunk le Fördős Zétől és a két Michelin-csillagos séftől, és ne kezdjünk el csacsogni a semmibe a válogatón. Sokan megteszik, de az óra pörög, és közben tálalni kell.

Ne szúrj hurkapálcát egy nyers uborkába, hogy utána hajóként tálald. Persze voltak rosszabb tányérok is ennél A Konyhafőnök történetében.

Ne told neki a zsúrkocsit a pultnak, ahogyan ezt Matyi is tette. Szép bemutatkozás volt.

A videóban találkozhatunk Güler Handival is, aki a válogatón az utolsó öt percben kezdte el kisütni a húsát. Merész húzás volt, és bejött, de ilyenekkel nem szabad kockáztatni.

Az ötödik szabály pedig az, ha extrém alapanyagot hozol, akkor azt tudd is elkészíteni. Most is lesznek érdekes figurák a válogatón, szóval érdemes lesz nézni A Konyhafőnök nyolcadik évadát az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás