Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kovács Lázár chiliszószokkal vitte a sírba Hajdú Pétert – videó

Kovács Lázár chiliszószokkal vitte a sírba Hajdú Pétert – videó

Gasztro & Tourism

Kovács Lázár chiliszószokkal vitte a sírba Hajdú Pétert – videó

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 07:07

Beindult A Nagy Chili Challenge második évada, ahol Hajdú Péter volt az első áldozat.

Kovács Lázár tovább folytatja az ámokfutását a YouTube-műsorában, ahol a legdurvább chiliszószokat gurítja le a vendégek torkán. A második évadban van nehezítés, mivel megszűnt a víz és a tej, mint enyhítő ital. Lehet fura első hallásra, de valóban a tej tudja a legjobban tompítani a csípős ízeket.

A kapszaicin elsősorban a paprikafélékben előforduló, azok csípősségéért felelős alkaloid, amit a tej, a joghurt és a tejföl remekül tud hatástalanítani.

Hajdú Péter ezt keményen bevállalta, mivel említette is Kovács Lázárnak, hogy utálja a csípőset, de ha már a LifeTV megszerezte megának a séfet, akkor Lázár is kért valamit cserébe. Hajdú múltkor pont a karfiolos tésztasaláta receptet elemezgette, amiről mi is beszámoltunk nektek.

Hajdú Péter a chiliszószok kóstolása során már eljutott egy pontra, amikor elkezdett káromkodni, de hát az össze poént nem lőjük le. Az új évadban már a vendég pörgeti ki, hogy min kóstolja meg a szószt, és hát akadt olyan, amikor a műsorvezető-producertől elpártolt a szerencse.

Vajon Hajdú Péter bevállalta a legerősebb chiliszószt? A videóból kiderül!

Borítókép: LazarChef offical