promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kovács Lázár chiliszószokkal vitte a sírba Hajdú Pétert – videó
Borítókép:  LazarChef offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Beindult A Nagy Chili Challenge második évada, ahol Hajdú Péter volt az első áldozat.

Kovács Lázár tovább folytatja az ámokfutását a YouTube-műsorában, ahol a legdurvább chiliszószokat gurítja le a vendégek torkán. A második évadban van nehezítés, mivel megszűnt a víz és a tej, mint enyhítő ital. Lehet fura első hallásra, de valóban a tej tudja a legjobban tompítani a csípős ízeket.

A kapszaicin elsősorban a paprikafélékben előforduló, azok csípősségéért felelős alkaloid, amit a tej, a joghurt és a tejföl remekül tud hatástalanítani.

Hajdú Péter ezt keményen bevállalta, mivel említette is Kovács Lázárnak, hogy utálja a csípőset, de ha már a LifeTV megszerezte megának a séfet, akkor Lázár is kért valamit cserébe. Hajdú múltkor pont a karfiolos tésztasaláta receptet elemezgette, amiről mi is beszámoltunk nektek.

Hajdú Péter a chiliszószok kóstolása során már eljutott egy pontra, amikor elkezdett káromkodni, de hát az össze poént nem lőjük le. Az új évadban már a vendég pörgeti ki, hogy min kóstolja meg a szószt, és hát akadt olyan, amikor a műsorvezető-producertől elpártolt a szerencse.

Vajon Hajdú Péter bevállalta a legerősebb chiliszószt? A videóból kiderül!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás