promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Támadnak a Sága csirkefánkjai! Te sütnéd?
Borítókép:  Sága
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A főszerepben természetesen a GMO-mentes csirke van.

Amikor a fánk és a csirke szavak egymás mellé kerülnek, akkor mindig eszembe jut a KFC egyik gusztustalan, de néhány embernek biztosan ízletes dobása. Ez az volt, amikor a cég népszerű rántott csirkéjét beletette két cukormázas fánk közé. Népszerű a sós, valamint az édes ízeket párosítani, de ez szerintem már átlépett egy határt.

A Sága újításába hála égnek nem kerül fánk, csak a husinak lesz fánk alakja. A Master Good beveti a fagyasztott termékei között az úgynevezett csirkefánkot, ahol erősen hirdetik, hogy GMO-mentes alapanyagról van szó,

A GMO ugyebár egy rövidítés: Genetically Modified Organism – magyarul ez genetikailag módosított organizmust jelent. A dolog lényege, hogy egy bizonyos élelmiszerbe, általában magokba vagy zöldségekbe mesterséges körülmények között beleépítettek egy olyan, általuk korábban nem hordozott DNS-t, amely ellenállóbbá tette őket a különböző rovarokkal és kártevőkkel szemben.

A GMO-mentesség egyre keresettebb, de persze nem ettől lesz finom az úgynevezett csirkefánk. A Sága piacra dobja a Royal panírozott csirkemell szeleteket is, aminek a reklámjában azt ígérik, hogy ennek a hústartalma a legmagasabb a gyorsfagyasztott és panírozott mellszeletek között.

Nos, hogy ezt megtudjuk mennyi, ahhoz majd látnunk kell a zacskó hátulját, de még mindig az a legjobb, ha az ember a hentesnél vásárolt alapanyagból készíti el a rántott húst.

A csirkefánknak az lesz az extrája, hogy extra ropogós cornflakes bundába került, ami természetesen (mint sok hasonló terméknél) sütőben, olaj nélkül is elkészíthető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás