promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van egy undorító tévéműsor, amelyben cipőket, asztalokat és ajtókilincseket esznek az emberek - videó
Borítókép:  Entertainment tonight / Youtube.com
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Undorító, gyomorforgató, de közben egész szórakoztató is.

Ez a tévéműsor a "Candy or Not Candy" (Kokatu) című japán vetélkedő, ami nem is annyira új már, viszont nagyon egyedi, és egy rakat videó is fent van az egyes részekről a Youtube-on, így akár meg is tudjátok nézni ezeket. Valószínűleg ez a fajta szórakoztatás nagyon távol áll a magyar kultúrától, épp ezért sem a TV2-n, sem pedig az RTL Klub-on nem mutattak be még hasonlót sem, sőt, még ennek a licenszét sem vásárolták meg a tévécsatornák.

A programfüzet szerint a résztvevőknek nagyon egyszerű dolguk van így első látásra, egyszerűen csak meg kell mondaniuk, hogy az eléjük tett tárgy édességből van-e vagy valós. A nehézség ott következik, hogy még az édességfaragványok is elképesztően valóságosnak tűnnek, és még közelre hajolva is lehetetlen megmondani, hogy mi van előttük,

egy igazi asztal vagy cipő, vagy egy cukorszirup (vagy csokoládé) asztal vagy cipő.

Nincsenek győztesek és nincsenek vesztesek, csak a felhőtlen szórakozás van, az pedig valami zseniális, ahogy a kamera ráközelít a játokosok fejére, és az arckifejezésük elárulja, hogy éppen behúzták-e őket a csőbe vagy sem.

Még Kendall Jennert is nagyon rászedték, jókora papucsot kapott a szájába. De ez tényleg egy papucs volt?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás