Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsolt utazása: eláruljuk, mit ehetsz Balin egy itthoni menü áráért

Zsolt utazása: eláruljuk, mit ehetsz Balin egy itthoni menü áráért

Gasztro & Tourism

Zsolt utazása: eláruljuk, mit ehetsz Balin egy itthoni menü áráért

Gasztro & Tourism

HZS 14:14

Utazási tanácsadónk ismét úton. Ezúttal Balit járja körül Jurák Zsolt, aki tele van érdekes történetekkel, élményekkel, na meg persze képekkel. Folyatjuk tehát a Zsolt utazása rovatot!

Utazási tanácsadónk ismét úton, Jurák Zsolt ezúttal Balit járja körül. És a minap belefutott Jimbramban egy „füstölgő utcába". Szerencsére semmi komolyról nincsen szó.

„Jajj, de nagy a füst a mi utcánkban.....kezdhetném így stílusosan a szállodától alig egy kilométerre lévő helyi étterem „sugárút” meglátogatása után..."

– kezdi bejegyzését Jurák Zsolt, majd gyorsan elárulja, mire is bukkant.

Szóval abban a Café-ban vacsorázott, ahol a kókusz külső héján sütik a finom fogásokat, és az árak, mint otthon egy ebéd menü a kantinban.

„1kg grillezett kagyló 1400ft, szósszal, körettel, rizzsel, naplementével. A partszakasz tele van helyiekkel akik jóízűen és megfizethető áron falatoznak az egyik helyi Cafe-ban, a tengertől pár lépésre a homokban felállított asztalokon, csodálva a naplementét és a tenger hangos morajlását hallgatva. Az esős évszakban járunk, estefelé alig van 30fok, hűs szellő fúj, jó igaz volt ma eső is, 4 percig, de ennyi van nyáron is. Merjünk-e utazni az esős évszakban? Ide mindenképp, ha nem zavar minket a 30fok különbség otthon és ideiglenes otthon között.... Három pincér szolgált ki, kedvesek, aranyosak, figyelmesek, balinézek. És az ételek...10pont"

– fogalmaz utazási tanácsadónk.

Borítókép: Jurák Zsolt

Jurák Zsolt független utazási tanácsadó a világ 127 országában járt, van, ahol többször is. Az Ázsiai országokban átlagosan tízszer, több mint 2 millió kilométert utazott, 11 hajóstársaság 52 útján volt, így több, mint 500 éjszakát töltött luxushajókon. 2015-ben megalapította a World Travel Master online utazási tanácsadó irodát, majd 2020-ban csatlakozott Magyarország egyik legsikeresebb utazási irodájához a 25 éves Morea Travelhez, mint értékesítési és üzletejlesztési vezető. Élménybeszámolóival, írásaival és persze lenyűgöző fényképeivel rendszeresen jelentkezik oldalunkon.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria