promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zsolt utazása: eláruljuk, mit ehetsz Balin egy itthoni menü áráért
Borítókép:  Jurák Zsolt
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Utazási tanácsadónk ismét úton. Ezúttal Balit járja körül Jurák Zsolt, aki tele van érdekes történetekkel, élményekkel, na meg persze képekkel. Folyatjuk tehát a Zsolt utazása rovatot!

Utazási tanácsadónk ismét úton, Jurák Zsolt ezúttal Balit járja körül. És a minap belefutott Jimbramban egy „füstölgő utcába". Szerencsére semmi komolyról nincsen szó.

„Jajj, de nagy a füst a mi utcánkban.....kezdhetném így stílusosan a szállodától alig egy kilométerre lévő helyi étterem „sugárút” meglátogatása után..."

– kezdi bejegyzését Jurák Zsolt, majd gyorsan elárulja, mire is bukkant.

Szóval abban a Café-ban vacsorázott, ahol a kókusz külső héján sütik a finom fogásokat, és az árak, mint otthon egy ebéd menü a kantinban.

„1kg grillezett kagyló 1400ft, szósszal, körettel, rizzsel, naplementével. A partszakasz tele van helyiekkel akik jóízűen és megfizethető áron falatoznak az egyik helyi Cafe-ban, a tengertől pár lépésre a homokban felállított asztalokon, csodálva a naplementét és a tenger hangos morajlását hallgatva. Az esős évszakban járunk, estefelé alig van 30fok, hűs szellő fúj, jó igaz volt ma eső is, 4 percig, de ennyi van nyáron is. Merjünk-e utazni az esős évszakban? Ide mindenképp, ha nem zavar minket a 30fok különbség otthon és ideiglenes otthon között.... Három pincér szolgált ki, kedvesek, aranyosak, figyelmesek, balinézek. És az ételek...10pont"

– fogalmaz utazási tanácsadónk.

[[kepek]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás