promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson saját fagylaltot dobott piacra, ráadásul nem akármilyen ízekben
Borítókép:  Dwayne Johnson / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ünnepi szezont Dwayne Johnson fagyijai teszik majd édesebbé, és a Jumanji-széria sztárja szerencsére a felnőttekre is gondolt, hiszen az egyik tele lesz tequilával.

Dwayne Johnson már több mint 205 millió követővel rendelkezik Instagramon, így rengeteg emberhez eljutnak a gondolatai, illetve az általa reklámozott termékek híre. Az utóbbi időben többek között az Under Armourral volt közös kampánya, illetve megjelent a Teremana névre keresztelt saját tequilája is, most pedig beszállt a fagyibizniszbe, ráadásul nem akárhogy.

Dwayne Johnson összefogott a Salt & Straw nevű márkával, és az ünnepek előtt közösen piacra dobtak egy Dwanta Claus nevű fagylalt-szériát. Igazán különleges ízekkel lepték meg az édesszájúakat, hiszen van brownie-málna-meggy, csoki-keksz-mogyoróvaj-karamella-whiskey és vanília-szerecsendió-tojáslikőr-tequila ízesítés is – és az utóbbi fogy a legjobban, hiszen abban valódi Teremana van.

Mondani sem kell, hogy a világsztár fagyiját úgy kapkodják Amerikában, hogy az előrejelzések szerint már hétvégén hiánycikk lesz. Mivel tényleg érdekes kompozíciókat sikerült kitalálniuk, így nem meglepő a siker, és jó eséllyel folytatni fogják az együttműködést, hogy később ismét elkápráztassák a közönséget.

Külön öröm, hogy minden megvásárolt pohár után 1 dollárt adakoznak az éhezőknek, ezt az összeget pedig Dwayne Johnson a Teremanával közösen megduplázza.

A híresség ki is rakott egy hajnalban készült videót, amin izgatottan beszél a fagylaltokról, és érezni rajta, hogy saját maga is nagyon imádja őket, ráadásul az ő kézírása van a poharakon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás