promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több mint 32 ezer forintba kerül Gordon Ramsay-nél egy hamburger, ráadásul köret nélkül
Borítókép:  Gordon Ramsay / Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyönyörű helyen nyit éttermet Gordon Ramsay, de még ez sem indok arra, hogy ennyire drága legyen nála egy hamburger.

A kiabálós, káromkodós Gordon Ramsay a világ egyik legismertebb séfje, aki szinte mindenből különleges fogást tud varázsolni. Pár napja bejelentette, hogy London egyik legszebb – és egyben legnagyobb – luxusáruházában, a Harrodsban nyitja meg új, Gordon Ramsay Burger nevű éttermét, jelen állás szerint december 4-én, most pedig kiderült, hogy a sztárszakács speciális hamburgerekkel készül a közönségnek, de jó mélyen zsebbe kell nyúlni, ha valaki meg akarja kóstolni őket.

Gordon Ramsay 80 fontért, vagyis több mint 32 ezer forintért fogja adni a Wagyu Burgert, ami húspogácsát, wagyu hátszínt, pecorino sajtot, cep majonézt és friss fekete szarvasgombát tartalmaz – de nem jár hozzá köret, ugyanis azért plusz 6 fontot, azaz nagyjából 2400 forintot kér.

Az elképesztő összegért életre szóló élményt ígér Gordon Ramsay, ráadásul állítólag homár, illetve garnélarák burgerek is lesznek úgy 17 ezerért, de aki hotdogra vágyik, az is megtalálja a számításait, ha hajnaldó érte közel 8500 forintot adni.

Tény, hogy a luxushelyről van szó, így ilyen szempontból érthető a meghökkentő ár, de azért még így is lehet, hogy egy kicsit túlzásba esett a híresség. Ettől függetlenül szinte biztos, hogy nagy sikert fog aratni az ételeivel, hiszen a kíváncsiság sokakat le fog győzni.

A londoni Wagyu Burgerről egyelőre még nincs hivatalos kép, de addig is itt lehet megtekinteni Gordon Ramsay bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás