promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő igazi veszélybe fogja sodorni magát A Konyhafőnökben – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fördős Zé újabb nehezítést talált ki a Michelin-csillagos szakácsnak, akinek bekötött szemmel kell majd főznie.

Zakatol tovább A Konyhafőnök VIP, ahol Sárközi Ákos amatőr szakácsai két fős csapatokban küzdöttek meg. A legjobb, és a legrosszabb páros is párbajozott egymással a végén: előbbi győztese azonnal bekerült a középdöntőbe, míg utóbbi vesztese elköszönt a versenytől.

Serbán Attila Nagy Alexandrával került össze. A Barátok közt sztárja hisztizett eleget az előző epizódokban, de Attilával olyan erős párost alakottak, hogy a végén ők lettek a legjobbak, és az első körben az előnyt is ők szerezték meg. Persze a desszertnél azért nekik is akadtak gondjaik.

[[vid1]]

A legviccesebb pillanat az volt, amikor Király Linda és Sisa egyszerűen röhögőgörcsöt kaptak a kóstolás közben. Jól érezték magukat, és az ételük sem lett olyan katasztrofális, hogy a kiesés szélére sodródjanak.

[[vid2]]

Végül Serbán Attila és Nagy Alexandra az azonnali középdöntőbe jutásért, míg Bódi Sylvi és Völgyesi Gabi a kiesés elkerüléséért párbajozott. A versenyzőknek egy könnyed tojássalátát kellett összedobni.

[[vid3]]

A pénteki adásból kiderül, hogy ki az a hat ember, aki bekerül a középdöntőbe, és a három fős csapatok is ki fognak alakulni. Persze az est fénypontja az lesz, amikor Rácz Jenő bekötött szemmel fog főzni.

[[vid4]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás