Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rácz Jenő igazi veszélybe fogja sodorni magát A Konyhafőnökben – videó

Rácz Jenő igazi veszélybe fogja sodorni magát A Konyhafőnökben – videó

Gasztro & Tourism

Rácz Jenő igazi veszélybe fogja sodorni magát A Konyhafőnökben – videó

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 11:15

Fördős Zé újabb nehezítést talált ki a Michelin-csillagos szakácsnak, akinek bekötött szemmel kell majd főznie.

Zakatol tovább A Konyhafőnök VIP, ahol Sárközi Ákos amatőr szakácsai két fős csapatokban küzdöttek meg. A legjobb, és a legrosszabb páros is párbajozott egymással a végén: előbbi győztese azonnal bekerült a középdöntőbe, míg utóbbi vesztese elköszönt a versenytől.

Serbán Attila Nagy Alexandrával került össze. A Barátok közt sztárja hisztizett eleget az előző epizódokban, de Attilával olyan erős párost alakottak, hogy a végén ők lettek a legjobbak, és az első körben az előnyt is ők szerezték meg. Persze a desszertnél azért nekik is akadtak gondjaik.

A legviccesebb pillanat az volt, amikor Király Linda és Sisa egyszerűen röhögőgörcsöt kaptak a kóstolás közben. Jól érezték magukat, és az ételük sem lett olyan katasztrofális, hogy a kiesés szélére sodródjanak.

Végül Serbán Attila és Nagy Alexandra az azonnali középdöntőbe jutásért, míg Bódi Sylvi és Völgyesi Gabi a kiesés elkerüléséért párbajozott. A versenyzőknek egy könnyed tojássalátát kellett összedobni.

A pénteki adásból kiderül, hogy ki az a hat ember, aki bekerül a középdöntőbe, és a három fős csapatok is ki fognak alakulni. Persze az est fénypontja az lesz, amikor Rácz Jenő bekötött szemmel fog főzni.

Borítókép: RTL Klub offical