Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Olyan történt A Konyhafőnök VIP-ben, ami még soha – videó

Olyan történt A Konyhafőnök VIP-ben, ami még soha – videó

Gasztro & Tourism

Olyan történt A Konyhafőnök VIP-ben, ami még soha – videó

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter - 2020.11.20. 10:53

Fördés Zé és a két Michelin-csillagos séf hatalmas vitába keveredett, aztán nem tudtak dönteni, és jött a fordulat.

Eljött a zsűri egyik kedvenc kihívása, vagyis az úgynevezett csengetős feladat. Ebben Rácz Jenő versenyzőit két fős csapatokra osztották, de egyszerre csak az egyikük állhatott a pultban – amint megszólalt a csengő, helyet kellett cserélniük.

Hogy ki kivel került párba, azt a zsűri döntötte el, és már sejteni lehetett, hogy a Hujber Feri Horváth Cintia páros körül lesznek problémák. Nem is ment nekik könnyen a főzés…

A tét óriási volt: a nyertes páros közül egy ember azonnal a középdöntőbe juthatott, míg a legrosszabb duónál az volt a terv, hogy valakinek el kell hagynia a konyhát. A csengetős feladatot végül Oroszlán Szonja és Feke Pál nyerték meg. Közülük utóbbi nyerte meg a párbajt, ahol egy lazac salátát kellett csinálni. Pali ezzel egyből a középdöntőbe került, ő a pénteki főzést a galériáról élvezheti végig.

Egy legrosszabbnak is kellett lenni, ami a Hujber-Horváth duó lett végül. A szabályok értelmében párbaj következett volna, és Ferinek vagy Cintiának ki kellett volna esnie a versenyből, azonban a zsűri nem tudta megkóstolni a meggyes pitéjüket egy baleset miatt. Az üvegtál, amin az étel volt összetört, Rácz Jenő meg nem kockáztatta meg, hogy lenyeljen pár üvegszilánkot.

Végül Fördős Zé és a két Michelin-csillagos séf hosszas vita után úgy döntött, hogy senkit sem küldenek haza. Feri és Cintia büntetése legrosszabb csapatként az lesz pénteken, hogy közös pultban kell főzniük, és még egy darabig elviselni egymást.

Borítókép: RTL Klub offical