promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zének két mikróval kellett csodát művelnie a pultban – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sárközi Ákos és Rácz Jenő most kamatostul igyekezett visszaadni neki minden szívatást.

Történelmi televíziós eseménynek lehettünk szemtanúi – bár Fördős Zét mindig láthatjuk főzni a Street Kitchen csatornán, de az RTL Klubos A Konyhafőnökben még sosem állt be a pultba egyik évadban sem.

Megtört a jég, mert Sárközi Ákos és Rácz Jenő végre vissza akarták adni neki a sok nehezített főzést, amit ők is mindig átélnek. A két Michelin-csillagos szakács szívatókártyákat nem használt, hanem azonnal lecserélték Zé főzőlapjait két mikrohullámú sütőre, akinek így kellett összehoznia egy tésztaételt.

Még leírni is nehéz, de Zé egy espelette paprikás körözöttel töltött gnocchit készített, amit mikróban pirított dióval burkolt be. Mellé rusztikus paradicsomragut tálalt zöldborsópürével. Hát, nem az a tipikus mikrós kaja.

A zsűri büszke volt Zére, aki remekül helytállt. Rácz Jenő meg is jegyezte, hogy legközelebb a mikrót is elveszik tőle.

A műsor másikvicces jelenete az volt, ahogy Feke Pali tökéletes marketinggel adja el magát a séfeknek. Végül az egyiküket sikerült meggyőzni, hogy nem csak a reklámja, hanem az étele is jó.

Drámai pillanatokból sem volt hiány, mivel Sárközi Ákos két versenyzőjét is lecserélte a galériáról.

Végül kialakult Rácz Jenő és Sárközi Ákos csapata, szóval hétfőtől indulhat az igazi küzdelem. Először a piros kötényeseknek, vagyis Jenő választottjainak kell megmutatniuk, hogy mit tudnak nyújtani az elődöntőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás