Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szívszorító dolgot közölt Rácz Jenő, nagyon nehéz helyzetbe került – videó

Szívszorító dolgot közölt Rácz Jenő, nagyon nehéz helyzetbe került – videó

Gasztro & Tourism

Szívszorító dolgot közölt Rácz Jenő, nagyon nehéz helyzetbe került – videó

Gasztro & Tourism

Baranyecz János 12:00

A Konyhafőnökből ismert Rácz Jenőnek komoly döntést kellett hoznia, pedig már nagyon közel volt ahhoz, hogy teljesüljön az álma.

Az RTL Klub Nyerő páros című műsorának idei szezonjából kiderült, hogy Rácz Jenő egy erős, határozott személyiség, aki pontosan tudja, hogy mit akar, és annak elérése érdekében képes kihozni magából a maximumot. A híresség már jó ideje küzdött és dolgozott keményen egy bizonyos dologért, de sajnos a koronavírus-járvány az ő életére is negatív hatással volt.

Rácz Jenő egy szomorú videóban közölte követőivel, hogy hiába nyílt volna meg pont most a Rumour by Rácz Jenő névre keresztelt étterme, sajnos a koronavírus és az állami intézkedések miatt ez nem fog összejönni, pedig nagyon sokan várták már, hogy végre ott ehessenek.

Aki foglalt nála asztalt és előleget fizetett, az visszakapja a pénzét, vagy új időpontot kérhet, szóval nem kell aggódni, de azért Rácz Jenőn érezni lehetett a felvétel láttán, hogy érthető módon el van keseredve, hiszen izgatott volt a megnyitó miatt. Ennek ellenére próbálja fenntartani a lelkesedést és a pozitivitást, mivel rengeteg ember függ most tőle, akiket mind biztonságban akar tudni.

Nem lehetett egyszerű Rácz Jenő számára, hogy elfogadja ezt a szörnyű helyzetet, de szerencsére nem adja fel, és amint lehet, mindenkit szeretettel vár majd az új étteremben.

Itt lehet megtekinteni Rácz Jenő fent említett videóját:

Borítókép: Rácz Jenő / via RTL (via blikkruzs.blikk.hu)