promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé mentette meg Horváth Cintiát a súlyos sérüléstől
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sipos Peti közben megetette a zsűrivel a tányérra kerülő csípős paprikát, szóval volt sírás is.

A Konyhafőnök VIP első adásában volt dráma rendesen Nagy Alexandra részéről, aki elvágta az ujját, és utána el is ájult. Sajnos mint kiderült, nem műhiszti volt a dolog, mert a színésznő még a felvételek után sincs száz százalékos állapotban.

Közben megérkezett a második celeb csapat, ahol Hódi Pamela és Horváth Cintia pultjánál volt a legnagyobb káosz. Előbbi az ujját vágta el, míg utóbbi megcsúszott a magassarkújában, és majdnem magára rántotta a forró olajat. Jobban kielemezve és visszanézve a felvételeket, Zének nincs is köze a nagy megmentéshez, inkább csak a szerencsén múlt, hogy nem borult rá Cintiára a serpenyő. Ettől még a gasztroblogger úriemberként segített, ahol tudott.

A káosz végül a két lány ételén nem látszódott meg, és mindketten benne voltak abban az ötösben, akik elsőként mehettek fel a galériára.

A második főzésnél a nyálkás alapanyagok voltak a főszereplők: csiga, békacomb, polip, de Sipos Peti úgy gondolta, hogy néhány nagyon erős chili paprikát egyben is feltesz a tányérra. Ezt végül mindenki megkóstolta (még Peti is), aztán jöhetett a tej, mert túl magas volt a Scoville-skála. Ezzel le is lett tudva az epizód legviccesebb jelenete.

Sajnos most is búcsúznia kellett valakinek, és ez az illető Gergely Robi lett, aki már nem lehet ott a kötényszerző napok valamelyikén.

Ma érkezik az újabb csapat, és a sztárok ismét bajban lesznek az idővel, valamint Pokorny Liáék pultjánál szintén nagy lesz a káosz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás