Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Burger King arra buzdít, hogy a McDonald's-ból rendeljünk ételt

A Burger King arra buzdít, hogy a McDonald's-ból rendeljünk ételt

Gasztro & Tourism

A Burger King arra buzdít, hogy a McDonald's-ból rendeljünk ételt

Gasztro & Tourism

Baranyecz János 08:38

Folyamatos „háborúban” állnak egymással a különböző gyorséttermi láncok, de most a szörnyű globális helyzetre való tekintettel igazán példás gesztust tett a brit Burger King.

Amióta világ a világ, szinte mindig piszkálódik az erős konkurenciának számító McDonald's és a Burger King, hiszen mindkettőnek az a célja, hogy hamburgereikkel meghódítsák az embereket. Az utóbbi években különböző mókás kampányokkal szóltak be egymásnak, de most a koronavírus-járvány miatt eljött az ideje annak, hogy elássák a csatabárdot.

A brit Burger King arra ösztönözte a vásárlókat egy nyílt levélben, hogy rendeljenek ételt a McDonald's-tól, vagy bármelyik másik étteremtől, és mindezt azért, hogy így támogassák az iparág dolgozóit ebben a nehéz időszakban – azt azért poénosan még hozzátették, hogy mindig a Whopper a legjobb, de azért a Big Mac sem olyan rettenetes.

Jelezték, hogy még ők sem gondolták volna, hogy valaha is ilyesmire kérik a lakosságot, de most muszáj volt valahogy segíteniük, hiszen kivételesen megterhelő hónapokat élünk. Példaértékű cselekedet ez a Burger Kingtől, és ebből is látszik, hogy már tényleg van olyan rossz ez a helyzet, hogy még az ilyen hatalmas cégek is félretegyék az üzleti érdekeiket.

Itt lehet megtekinteni a brit Burger King nyílt levelét:

Borítókép: Illusztráció / via portfolio.hu

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria