promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pumped Gabo: „A paprika tatárban nincsen tatár?”
Borítókép:  LifeTV
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Róka Adrienne főzött a Vacsorakirályban, és Pumped Gabót ez se igazán vette le a lábáról.

A LifeTV-n futó Vacsorakirályban hétfőn Tóth Andi kezdte a sort, aki csak tíz pontot tudott bezsebelni. Talán még az énekesnő is meglepődött azon, hogy Gabo mennyire kritikus tud lenni.

Másnap Róka Adrienne próbálta levenni a lábáról a vendégeket. Ugyebár Adrienne párja az Újpest volt csatára, Kabát Péter, akit picit cukkolva mindenki a Ferencváros színeiben érkezett.

Adrienne igyekezett figyelni Tóth Andira, akiről nagyon jól tudta, hogy gluténérzékeny. Pumped Gabo kedvenc előétele a tatár beefsteak, ezért nagyon remélte, hogy a paprika tatár is hasonlóan ízlik majd neki. Adrinál viszont szembesülnie kellett a szomorú igazsággal, hogy ebben az ételben nincsen hús.

Utána emelte a tétet, mert azt hitte élete legjobb krumplipüréjét eszi éppen, csak hát az zellerpüré volt. A fenyőmagot is nagyra nőtt szotyinak hitte, szóval volt baj rendesen, aztán azon is sokkolódott, hogy a zeller fehér, és nem zöld.

Pumped Gabónak nagyon ízlett Adri menüje, és a hangulatot is díjazta, ennek ellenére 0 pontot adott a házigazdának. Taktikázással magyarázta döntését, azonban a többi srác, akikkel összebeszélt, nem tartották magukat a megállapodásukhoz. Hát, ilyen a Vacsorakirály darálója. Gabo valószínűleg már tudja, hogy Adritól mennyi pontot fog kapni, ha majd ő főz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás