promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angol és amerikai halloween-i édességeket árul egy budapesti delikát bolt
Borítókép:  CsupaCsoki Facebook
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan itt van a Halloween, és mivel az évek alatt egyre jobban tudtunk azonosulni az ezzel járó jelmezekkel, partikkal és díszekkel, ideje, hogy a gasztronómia, főleg az édességek világában is új dolgokat próbáljunk ki. Erre ad lehetőséget a budapesti CsupaCsoki Delikát üzlet. 

A főként angol és amerikai termékekkel foglalkozó vállalkozás már több, mint két éve szolgálja ki az édesszájúakat. A kínálat elképesztő, több száz féle csokoládé, üdítő, kávé, cukorka és egyéb nassolni való várja a vásárlókat. 

Az üzletbe betérve szerintem azonnal felment a vércukor szintem, megdöbbentő mennyiségű áru tárult elém a csillaghegyi bevásárlóközpontban található CsupaCsoki-ban. A vágy, hogy mindegyikből hazavigyek legalább egyet pedig egyre csak fokozódott, mivel a delikát bolt szinte csak olyan termékeket tart, ami hazánkban máshol alig, vagy egyáltalán nem kapható. 

Itt találkoztam például először sós-karamellás Twix csokoládéval, de ha már korábban az üdítőket is említettem, az itthon ismét egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Mountain Dew italból is legalább három-négy félét számoltam össze. Coca-Colából pedig ennek a sokszorosát. 

Nem tartom magam egy válogatós embernek, de gondban voltam. Szerencsére segítségemre volt a CsupaCsoki üzletvezetője, Borsodi Rita, aki a vállalkozás múltjáról és jövőjéről is mesélt nekem. 

„Szerettük volna, ha a multikban található édességek mellett, sikerülne a boltokban kapható nasik skáláját kiszélesíteni. A nyitás óta olyan termékeket próbálunk tartani, amik csak akkor lennének elérhetők, ha az ember több ezer kilométert utazik értük. Mára mindezt egy karnyújtásnyira hoztuk a vásárlók elé, erre büszkék vagyunk. Ettől függetlenül nem állunk le, az árukészletünk folyamatosan bővül”

– meséli Rita. 

Vonatkozik ez a mostani halloween-i időszakra is. A CsupaCsoki idén olyan édességekkel készül, melyek eddig csak az amerikai és angol kertvárosi gyerekek csokigyűjtő vödrében landolhatott, a „Csokit vagy csínyt” körút során. Sőt, a boltban még az ikonikus narancssárga vödörke is kapható. 

Rita szerint a vásárlók egyre nyitottabbak a tematikus ajánlatokra:

„Szerencsére a vevőink megszokták, hogy akár a karácsony, akár a Valentin-nap vagy a Halloween közeledtével új édességekkel készülünk. Szeretik, hogy ilyenkor is valami újjal dobhatják fel a nasizásokat. Ebben az időszakban nagyon mennek a Trick or Treat nyalókák, de a chillis cukrok is egyre kedveltebbek, de kétségkívül a szörnyes, szellemes csokik a favoritok”.

A Budapesten kívül élőknek nem kell aggódnia egyébként, a CsupaCsoki már webshopon keresztül is elérhető, így nem marad le senki sem az akciókról, sem pedig a különleges édességekről. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás