Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Visszatér a Bambi, újra kapható lesz az ikonikus magyar üdítő

Visszatér a Bambi, újra kapható lesz az ikonikus magyar üdítő

Gasztro & Tourism

Visszatér a Bambi, újra kapható lesz az ikonikus magyar üdítő

Gasztro & Tourism

Baranyecz János 21:42

Örülhetnek a retro dolgok rajongói, hiszen feltámad a legendás Bambi nevű hazai ital, ráadásul a réginél jóval minőségibb, prémium terméket csinálnak belőle.

Biztos, hogy rengetegen emlékeznek még az 1947-ben megjelent Bambi nevű magyar üdítőre, ami szénsavas volt, és narancsos ízzel rendelkezett. Elég sok szintetikus anyagot tartalmazott, és szinte minden versenytársát túlszárnyalta a 12 százalékos cukortartalmával, de ez senkit sem érdekelt, hiszen szinte mindenki ezt itta. Később sajnos kiszorult a piacról, ezért már több évtizede eltűnt – most viszont remek hírt közölt a Forbes cikke alapján a 24.

Ismét kapható lesz a Bambi, de most természetes anyagokból készül, jóval kevesebb cukrot tartalmaz, és igazi prémium üdítő lesz, amit első körben rebarbara, narancs- sevillai narancsvirág, gyömbér-boróka és citrusos citrom ízekben kóstolhatunk meg.

Az Art Water Kft. 2016-ban kezdte a projektet, és két évbe telt, míg megkapták a Bambi védjegyét. Óránként tízezer palack kapacitással rendelkezik a gyártósor, szóval felkészültek arra, hogy meghódítsák a világot, és olyan magaslatokba emelkedjenek, mint például a német Fritz-Kola.

Elvileg ősszel tér vissza a Bambi, és rengeteg étterem, kávézó, bolt kínálatában megtalálhatjuk majd nagyjából 480-680 Ft közötti áron, szóval mindenképp érdemes lesz kipróbálni, hogy megismerjük az ízét, vagy esetleg összehasonlítsuk magunkban a régi emlékével.

Borítókép: Forrás: Unger and Partners.