Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rubint Rékáék újra megjelentek A Konyhafőnökben

Rubint Rékáék újra megjelentek A Konyhafőnökben

Gasztro & Tourism

Rubint Rékáék újra megjelentek A Konyhafőnökben

Gasztro & Tourism

BTP 14:50

Sztároknak főzhettek A Konyhafőnök versenyzői, mivel olyan celebek tértek vissza, mint Rubint Réka, vagy Sánta Laci.

Beindult a középdöntő A Konyhafőnökben, aminek Sárközi Ákos és Rácz Jenő az általuk kiválogatott legjobb amatőr szakácsokkal igyekszik nekifutni. Ezen a héten a kék, illetve a piros csapatok versenyzői egymás ellen küzdenek három-három fős felállásban. Az elődöntők utolsó körében Orsi búcsúzott, egy igen drámai csatában.

Hétfőn azonban már megnyílt az úgynevezett Zétterem, aminek az asztalainál hírességek foglaltak helyet. Na nem akármilyen celebek, hanem olyanok, akik már álltak a pultban A Konyhafőnök VIP-ban, tehát nagyon jól tudták, min kell keresztülmenniük a versenyzőknek. Rubint Rékáék kritikusak voltak, de egyáltalán nem szőrösszívűek. Egykori versenyzőként valószínűleg azt is nézték, hogy a piros csapatnak nehezebb alapanyagokból kellett kihozni a maximumot, így végül nekik adták a pontot.

Utána folytatódott a verseny, és a csapatoknak tengeri herkentyűkből, és a disznó különböző részeiből kellett egy előételt, valamint egy főételt kreálniuk. A piros csapat összeszokottan dolgozott, de a kékeknél csak Alex volt a helyzet magaslatán, pedig ő a tésztahúzás miatt nem is töltött be konyhafőnök, azaz irányító pozíciót a nap során. Az elcsúszás gyakorlatilag folyamatos volt a kéknél János és Krisztián miatt.

János akármennyire nem volt tapasztalt, a kékek csak összehozták a pontot nagy nehezen a második feladatban. Matyiék, vagyis a piros csapat ma újra főzni fog Sárközi Ákos újabb hármasa ellen. Most bizony javítaniuk kell, ha fel akarnak jönni pontok terén. Akkora lesz a csata, amire még Fördős Zé is azt mondja az előzetesben, hogy ilyet még nem látott.

Borítókép: RTL Klub offical