Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Konyhafőnök: végre Rácz Jenőt is megszívatták

A Konyhafőnök: végre Rácz Jenőt is megszívatták

Gasztro & Tourism

A Konyhafőnök: végre Rácz Jenőt is megszívatták

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 14:50

Egy kis gombászásban volt része a Michelin-csillagos szakácsnak.

Ezen a héten Sárközi Ákos kiválasztottjainak kell harcolnia A Konyhafőnökben. A csapat második részének egy vegetáriánus tésztás főételt kellett főzni. Eszter elég komoly előnyt szerzett, mivel megkapta a Sárközi Ákos séf által elkészített házi tésztát. A hátráltatás is erős volt, mivel János nem mehetett le a piactérre a többiekkel, csak a főzés közben, viszont ezalatt beszélgetett Zével és Ákossal, így át tudta gondolni, hogy mit akar főzni.

Nem lett tökéletes a tányérja, de ügyesen jött ki a kalamajkából, ráadásul még kicsit oda is tudott szúrni Eszternek a végén.

Múlt héten Sárközi Ákos volt az a séf, akinek főznie kellett a többiekkel, de mivel jelenleg a csapatát mentorálja, így Rácz Jenőn volt a sor, hogy bizonyítson a pultban. Neki is gombával kellett dolgoznia, mint a többieknek, csak hát nehezítésként nem vegetáriánus, hanem vegán főételt kellett készítenie.

Persze ott voltak a kártyák is nehezítésnek, amiből Jenő azt húzta ki, hogy fél óra mínusszal indul. Azért nem kell nagyon izgulni azon, hogy a Michelin-csillagos szakács teljesítette-e a feladatot.

Borítókép: CHRIPKO LILI/WMN