Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csokieső esett egy svájci városkában

Csokieső esett egy svájci városkában

Gasztro & Tourism

Csokieső esett egy svájci városkában

Gasztro & Tourism

Baranyecz János 10:11

Elég érdekes dologra lettek figyelmesek Olten lakói, ugyanis a helyi Lindt csokoládégyárnak köszönhetően minőségi finomság hullott az égből.

Az egész világ tudja, hogy Svájcban elég jól élnek az emberek, azt viszont senki se gondolta volna, hogy még víz helyett is csokoládé esik az ottaniakra. A DailyMail írja, hogy nem mindennapos, sőt, mondhatni egészen vicces eset történt egy Olten nevű, kevesebb mint 20 ezer lakost számláló városban, ami biztos, hogy megédesítette az ottaniak napját.

Meghibásodott a Lindt csokoládégyár egyik szellőzője, így csúcsminőségű kakaószemcsék kerültek a levegőbe, és egy bizonyos területet be is terített a „csokieső”, így volt, akit édes kis meglepetés fogadott, mikor kiment mondjuk a kocsijához.

A problémát természetesen hamar orvosolta a vállalat, és minden érintettnek felajánlottak egy ingyenes tisztítást – bár még állítólag senki sem élt a lehetőséggel, így az is benne van a pakliban, hogy egyesek lenyalták, vagy kenyérre kenték az égből pottyant csemegét.

Felmerülhet a kérdés, hogy ennek lesz-e esetleg valamilyen káros következménye a környezetre, vagy az emberek egészségére nézve, de szerencsére nem kell aggódni, ugyanis elvileg egyáltalán nem veszélyes, ami történt, szóval nem katasztrófáról beszélünk, hanem csak egy kis kakaóporos véletlenről.

Borítókép: Illusztráció / pinterest.com