Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Luke Evans imádja Budapestet, és el is árulta, hogy miért – videó

Luke Evans imádja Budapestet, és el is árulta, hogy miért – videó

Gasztro & Tourism

Luke Evans imádja Budapestet, és el is árulta, hogy miért – videó

Gasztro & Tourism

Baranyecz János 21:01

Nem ritka, hogy a hollywoodi szupersztárok odavannak Magyarország fővárosáért, és most A szépség és a szörnyeteg színésze, Luke Evans is elmondta, hogy mennyire szeret nálunk lenni.

Rengeteg híresség megfordult már Budapesten, hiszen elég sok nemzetközi produkciót forgatnak itt a különleges helyszíneknek, remek szakembereknek és kedvező körülményeknek köszönhetően.

A The Alienist című Golden Globe-jelölt sorozat miatt pedig a Halálos iramban-filmek gonosza, Luke Evans is tiszteletét tette hazánkban, és nagyon úgy néz ki, hogy egyáltalán nem bánta meg, hogy erre hozta őt a sors.

A szépség és a szörnyeteg, a Midway és Az ismeretlen Drakula jóképű sztárja annyira megszerette Budapestet, hogy az egyik kedvenc városának nevezte, most pedig egy videóban fejtette ki, hogy mennyire jók az itteni ételek, milyen rendesek az emberek, és mennyire varázslatosak az épületek.

Luke Evans elárulta, hogy a Szabadság híd a kedvence, és nincs párja annak, mikor napfelkeltekor kirándulni megy a Gellért-hegyre, aztán onnan élvezi a csodaszép kilátást, és persze a Dunán csillogó napsugarak lehengerlő látványát.

A színész arra is kitért, hogy mennyire imádja a fürdőinket, és milyen érdekes számára az úgynevezett „hajléktalan-jacuzzik” jelenléte. Nagyon bejön neki a Margit-sziget is, ezért szívesen ajánlja mindenkinek, hogy válasszák nyaralásuk úticéljául Budapestet, hiszen megéri meglátogatni minket.

Itt lehet megnézni a videót, ami biztos, hogy minden budapestinek eszébe fogja juttatni, hogy milyen gyönyörű helyen lakunk:

Borítókép: Luke Evans / Mark RALSTON / AFP