Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Post Malone beszállt a borbizniszbe: két nap alatt elfogyott minden üveg

Post Malone beszállt a borbizniszbe: két nap alatt elfogyott minden üveg

Gasztro & Tourism

Post Malone beszállt a borbizniszbe: két nap alatt elfogyott minden üveg

Gasztro & Tourism

Baranyecz János - 2020.06.24. 09:09

A koronavírus-járvány idején jó, ha mindenki több lábon áll. Post Malone pedig úgy döntött, hogy borba fekteti a pénzét – és milyen jól tette.

Jelenleg az egyik legnépszerűbb zenésznek számít az egész arcát tetoválásokkal fedő szupersztár, Post Malone, aki olyan slágerekkel ajándékozott meg minket, mint például a „Better Now”, „Circles” vagy a Pókember: Irány a Pókverzum! című alkotásban is hallható „Sunflower”. Most pedig kiderült, hogy az énekes nem csupán a zenéhez, de a remek borokhoz is ért.

A TMZ írja, hogy a multimilliomos Post Malone a koronavírus-járvány idején fogta magát, és elég merész módon beszállt a borbizniszbe a Maison No. 9 nevezetű francia roséval, aminek 21,99 dollárért, vagyis nagyjából 6 800 Ft-ért adja palackját, szóval nem egy olcsó löttyről van szó.

Elég jól járt a dologgal, ugyanis a bor mindössze két nap alatt teljesen elfogyott, és 50 000 üveg találta meg a minőségi italra szomjazó gazdáját.

Állítólag tényleg nagyon finom roséról van szó, így megéri a pénzt. Ezek alapján pedig nem véletlen, hogy máris ekkora sikert ért el az előadó, aki elárulta, hogy jó ideje gondolkodott azon, megpróbálkozzon-e egy alkoholos ital piacra dobásával. A Maison No. 9 rosé pedig minden várakozást felülmúlt, így jó eséllyel hamarosan érkezik az utánpótlás, hogy ne maradjanak le a rajongók Posty alkoholos finomságáról.

Itt lehet megnézni egy kis videót a sztárral, ahogy elégedetten vizsgálgatja a terméket:

Borítókép: Post Malone / Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Legolvasottabb hírek