promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Éjjel-nappali kisboltot tesztel az IKEA
Borítókép:  mei goto Twitter
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajnos ehhez Japánba kell menni, hogy hajnali 3-kor is vásárolhassunk kanapét.

Harajukuban, Tokió egyik városrészészben járunk, ahol nem igazán lehet elmenni úgy, hogy a boltok ne tegyenek a kedvünkre, ráadásul a többség valóban éjjel-nappal nyitva van. A negyedben a vásárlási és étkezési lehetőségek kifejezetten a fiatalabb célközönségnek szólnak. Számos kisebb butikkal és étteremmel találkozhatunk egymás hegyén hátán, ám megtalálhatóak itt a nagyobb kereskedelmi üzletláncok boltjai, továbbá luxuscikkeket árusító boltok is.

Az IKEA is itt nyitotta meg az első, éjjel-nappal nyitva tartó kisebb boltját. Igazából Harajukuban szinte mindent lehetett már kapni 24 órán keresztül, de bútort még nem. Innentől ez is orvosolva van.

Persze becsapós a kisbolt elnevezés, mert ez is kétszintes, de hát a nagy IKEA áruházakhoz képest ez annak számít. Négy részlegre bontották fel: alvás, szervezés, pihenés, valamint főzés és evés. Szóval vehetünk bútorokat, akár ágyat vagy kanapét is, ehetünk egy jót, de beszerezhetjük miniben az IKEA táskáját, hogy valami trendi is legyen a dologban.

Ahogy a lenti bejegyzésben lehet látni, innen se lehet korgó hassal távozni, és ez az egyetlen IKEA, ahol találkozhatunk a svédek laposkenyerével, a tunnbröddel. Ezt édesen és sósan is ki lehet próbálni. Persze ugyanitt bármilyen konyhai eszközt is be tudunk szerezni.

A kisebb IKEA bolt nem rossz ötlet, és az éjjel-nappalos nyitva tartás sem, de ne igazán álmodozzunk róla, hogy széles körben el fog terjedni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás