promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amerikában már húsautomata is van
Borítókép:  McCann’s meat
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A McCann’s húsbolt automatája nagyon népszerű a járvány miatt. Lehet itthon is jó lenne egy ilyen?

Kevin McCann vérbeli hentes. Elég csak ránézni az alábbi videóban, hogy milyen profi szinten dolgozza fel a húst pillanatok alatt. Egy biztos, nem is választhatott volna jobb szakmát, és a Rocesterben lévő boltja, valamint étterme is szárnyal, hiába van járvány.

Ez egy remek üzleti döntésnek köszönhető, mivel Kevin beállított egy húsautomatát az üzlete elé. Az ötlet mentorától, Josh Applestone-tól jött, aki már évek óta sikeresen üzemeltet egy ilyet. Az elején szkeptikus volt a dologgal kapcsolatban, de a járvány miatt egyre többen használják a gépet, mivel sokan szavaznak jelenleg az előrecsomagolt termékekre.

A 24 órás automata azért is jó ötlet, mert a bolttól nem messze van egy kórház, ahol az ott dolgozók olykor hajnalban végeznek, vagy akkor kezdenek, amikor Kevin még nincsen nyitva. Az orvosok, ápolók így mindig friss húshoz juthatnak, nem kell a nyitvatartásra figyelniük.

McCann elmondta a Foxnak, hogy nagyon nem is kellett reklámoznia az automatát. Az egyik hétfőn akarta bejelenteni a működést, de a gépet már pénteken üzembe helyezte. Az emberek elkezdték jelezni egymásnak, hogy van egy ilyen lehetőség, és feleségével a biztonsági kamerák felvételein látták, hogy tömött sorok állnak az automata előtt hétvégén.

Kevinnek hétvégén plusz munkát is vállalt, mert állandóan újra kellett töltenie az automatát.

Mit gondoltok, itthonra is jó lenne egy ilyen? Valószínűleg nem csak a bulizók használnák, akik hajnalban steakre vágynak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás